FFRI_Lah_Nataša_-_Zbornik_radovaa_WEB (1)
Oznaka: W-0906

LIK SLIKE - IMAGING THE IMAGE, Grupa autora

150,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Knjiga Lik slike / Imaging the Image  okuplja osamnaest znanstvenika društveno humanističkog kruga koji se bave vizualnom kulturom i umjetnošću. Zbornik na hrvatskom i engleskom jeziku, rezultat je međunarodnog znanstvenog skupa Teorijski dijalozi, koji se deset godina (2009.-2019.) održava pri Filozofskom fakultetu u Rijeci. Radi se o značajnom doprinosu novim interpretativnim strategijama vizualne umjetnosti u vremenu izbrisanih granica između stvarne i virtualne, rukotvorene i elektroničke, te vrijedne i besprizorne slike


Bilješka o autoru/autorici:

Dr.sc. Nataša Lah, povjesničarka je i teoretičarka umjetnosti, zaposlena kao izvanredna profesorica na Odsjeku za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Dr.sc. Nenad Miščević, filozof je i sveučilišni profesor na Odsjeku za filozofiju, Filozofskog fakulteta u Mariboru i CEU u Budimpešti.

Dr.sc. Miško Šuvaković, estetičar, teoretičar umjetnosti i sveučilišni profesor na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu.

 

Ključne riječi: Teorija vizualnih umjetnosti, vizualni studiji, znanost o slici

E-mail: Kontakt

 

Naslov: Lik slike - Imaging the Image
Autor: Nataša Lah, Nenad Miščević, Miško Šuvaković
Broj stranica: 376
Nakladnik: Filozofski fakultet
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-7975-88-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.