Josip_Juko_Ugovor_zle_sudbine_webknjizara_redak_WEB_1120
Oznaka: W-1120

UGOVOR ZLE SUDBINE, Josip Juko

79,99 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Običan život momka postaje sve samo ne svakidašnji i normalan nakon Ugovora koji potpisuje s Vragom. Ugovor koji osigurava raj, ali vodi i ima siguran put u pakao. Uz sve mladenačke izazove, glavnom liku Josipu je najveći problem kako ne upasti u Luciferovu zamku i kako ne prekršiti Ugovor s njime. Simbolika boja, brojeva i kratke skrivene poruke dopuštaju čitatelju da pokuša predvidjeti nastavak knjige.

Bilješka o autoru:

Rodio se 6. srpnja 2003. godine u Novoj Biloj. Nakon što je prvih 5 godina života proveo u malenom gradiću srednje Bosne, doselio se u Vrbovec gdje i sada živi. U Vrbovcu je završio osnovnu školu, nakon toga upisuje Tehničku školu Ruđera Boškovića u Zagrebu. Voli sport, životinje i komunikaciju s ljudima, a u životu moralna načela i razmišljanja pronalazi u Kristu i samoj vjeri.

Ključne riječi: Ugovor, zlo, Vrag, sudbine, Josip, Lucifer, demoni, prijevara

Link: https://www.instagram.com/mr_juko25/

E-mail: Josip Juko 

 

Naslov: Ugovor zle sudbine
Autor: Josip Juko
Broj stranica: 146
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-745-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.