MEDRI_-_PEREŽA_-_Metodološki_priručnik_za_organizaciju_naslovniva_WEB
Oznaka: W-1072

METODOLOŠKI PRIRUČNIK ZA ORGANIZACIJU STUDENTSKIH ZNANSTVENIH SKUPOVA, Doc. dr. sc. Nina Pereza, dr. med.

Sažetak:

Priručnik je namijenjen studentima koji sudjeluju u organizaciji znanstvenih skupova pod okriljem Medicinskog fakulteta u Rijeci i znanstvenicima koji im u tome pomažu, odnosno članovima organizacijskog i znanstvenog odbora znanstvenih skupova. Nadalje, ovaj priručnik čini obaveznu literaturu za radionicu „Savladaj umijeće kongresa bez stresa“ i druge znanstvene edukacije, uključujući program cjeloživotnog učenja pod naslovom „Primjenjiva znanost za zdravstvenu profesiju“ Medicinskog fakulteta u Rijeci. Priručnik je strukturiran u obliku detaljnih smjernica koje obuhvaćaju sve segmente organizacije i provođenja znanstvenih skupova, od odabira članova različitih odbora, uređivanja zbornika sažetaka pa sve do predaje izvješća o održanom znanstvenom skupu. S obzirom na to da se koristi i kao obavezna literatura za radionice, ovaj priručnik je zamišljen i kao poslovni rokovnik te se na kraju svakog poglavlja nalazi dnevnik komentara.

Bilješka o autorici:

Nina Pereza docentica je na Katedri za Medicinsku biologiju i genetiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, te viša znanstvena suradnica. Suosnivačica je i voditeljica Studentske sekcije znanstveno-stručnog časopisa Medicina Fluminensis i Studentske sekcije Centra za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i komunikacijskih vještina Medicinskog fakulteta u Rijeci. Dobitnica je Nagrade za nastavnu izvrsnost Sveučilišta u Rijeci, Zahvalnice i Diplome Hrvatskog liječničkog zbora i Nagrade za najbolju mladu znanstvenicu Medicinskog fakulteta u Rijeci za temeljne medicinske znanosti. Autorica je i koautorica brojnih znanstvenih članaka u domaćim i međunarodnim znanstvenim časopisima s relevantnom indeksacijom. Nadalje, njezin dugogodišnji rad temelji se na popularizaciji studentske znanosti, ponajviše kroz edukaciju temeljenu isključivo na metodama aktivnog učenja održavanjem radionica. Urednica je i autorica sedam nastavnih priručnika. Pomoćna je urednica u znanstveno-stručnom časopisu Medicina Fluminensis te članica Uredničkog odbora nekolicine međunarodnih znanstvenih časopisa. Kao Sveučilišna nastavnica, voditeljica je i suradnica na brojnim kolegijima u okviru preddiplomskog, diplomskog, integriranog, doktorskog i specijalističkog studija, pri Medicinskom fakultetu u Rijeci.

Ključne riječi: znanstveni skupovi, aktivno učenje, studenti, znanost, kongres, konferencija, simpozij

Link: https://portal.uniri.hr/portfelj/896

E-mail: Doc. dr. sc. Nina Pereza, dr. med. 

 

 

Naslov: Metodološki priručnik za organizaciju studentskih znanstvenih skupova
Autorica: Doc. dr. sc. Nina Pereza, dr. med.
Broj stranica: 48
Nakladnik: Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-7957-85-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.