web naslovnica -upravljanje skladišnim sustavima-300x419
Oznaka: W-0744

FPZ - Upravljanje skladišnim sustavima - tisak u boji, prof. dr. sc. Kristijan Rogić

140,00 kn

Sažetak:

Udžbenik daje detaljan prikaz elemenata skladišnog sustava infrastrukture i opreme. Detaljno su objašnjeni su skladišni procesi prema vrsti i koncepciji skladištenja i značajkama robe. Obrađene su i metode određivanja lokacije skladišnog objekta te načini dimenzioniranja pojedinih dijelova skladišta (prostor za pohranu robe, prijemna zona). Osim klasičnih sustava za pohranu robe, prikazani su i automatizirani sustavi za skladištenje, njihove značajke i načini dimenzioniranja.


Bilješka o autoru:

Kristijan Rogić rođen je 1969, u Rijeci. Na Fakultetu prometnih znanosti zaposlen je od 1998. Trenutno je redoviti profesor Sveučilišta i Zagrebu i predstojnik Zavoda za transportnu logistiku Fakulteta prometnih znanosti gdje je nositelj nekoliko stručnih kolegija. Autor je većeg broja znanstvenih radova. Osim znanstvenog rada, aktivno sudjeluje u izradi stručnih i razvojnih projekata iz područja logistike.

Ključne riječi: Skladištenje, upravljanje skladištima, skladišni procesi, logistika

E-mail:  Kristijan Rogić

Naslov: FPZ - Upravljanje skladišnim sustavima - tisak u boji
Autor: prof. dr. sc. Kristijan Rogić
Broj stranica: 168
Nakladnik: Fakultet prometnih znanosti Zagreb
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-243-097-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.