Mauro_Lacovich_i_sur._Čarobnjak_Pufić_–_U_Izgubljenoj_Šumi_webknjizara_redak_WEB_1215
Oznaka: W-1215

ČAROBNJAK PUFIĆ – U IZGUBLJENOJ ŠUMI, Mauro Lacovich i sur.

99,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Jednog dana, putem Magičnog Ogledala, Čarobnjaku Pufiću javila se njegova prijateljica Sova iz Izgubljene Šume. Zatražila ga je da dođe u posjetu i pomogne šumskim stanovnicima koje su snašle mnoge nevolje. Tako je započela Pufićeva avantura pomaganja i rješavanja problema u kojoj je i sam mnogo naučio.

Suradnjom s djecom koja su smislila Pufićeve zgode, te iste crtala, Mauro Lacovich spojio je sve u jednu priču, dok je kombiniranjem njihovih i svojih ilustracija kreirao jedinstveni vizualni doživljaj Pufićeve avanture.

 

Bilješka o autoru:

Mauro Lacovich, prof., dipl. psiholog, psihoterapeut, rođen je u Rijeci, a živi u Irskoj. Zbog korištenja priča u psihoterapiji, kao i u svojim knjigama, gdje ih kroz iscjeljujući kontekst koristi umjesto izravnih savjeta, prepoznat je kao nasljednik Jorgea Bucaya.

Baveći se terapeutskim pričama za djecu razvio je jedinstven stil u istima. Vodi radionice terapeutskih priča za djecu namijenjene roditeljima i stručnjacima. Mnoge njegove priče mogu se pronaći na internetu u obliku besplatnih e-slikovnica. Autor je popularnih knjiga.

Ključne riječi: Dječja knjiga, Slikovnica, Terapeutska priča, Priča koja pomaže
 
E-mail: Mauro Lacovich 

 

Naslov: Čarobnjak Pufić – U Izgubljenoj Šumi
Autor: Mauro Lacovich i sur.
Broj stranica: 50
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-730-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.