UHVATI CURU, Siniša GabrićUHVATI CURU, Siniša Gabrić
Oznaka: WSPM-120001

UHVATI CURU, Siniša Gabrić

99,00 kn
Nakladnik: Redak

 

Sažetak:

Knjiga je namijenjena svim muškarcima koji žele imati više uspjeha u osvajanju žena. Objašnjava stavove i ponašanja koja u ženi stvaraju privlačnost prema određenom muškarcu i želju za ostvarenjem intimnog odnosa. Ona otkriva bitan segment psihologije muško - ženskih odnosa.
Knjiga objašnjava što privlači većinu žena i zašto neki muškarci mogu često mijenjati zgodne žene, dok neki imaju poteškoća upoznati i zadržati bilo koju ženu? Ona ohrabruje muškarca da može bilo kad i u bilo kojoj situaciji pokušati upoznati i osvojiti ženu kakva mu odgovara - prigodom večernjeg izlaska, neformalnog druženja, uz posao ili putem interneta, jer nitko se nije rodio s vještinom osvajanja. Ta se vještina stječe kroz život, a knjiga daje praktični prikaz dijela psihologije muško - ženskih odnosa. Ona uči muškarca kako u ženi potaknuti privlačnost i stvoriti odnos u procesu osvajanja.
Knjiga ima i poglavlje koje objašnjava kako osvojiti ženu putem on line portala za upoznavanje.

Bilješka o autoru:

Autor je po struci ekonomist turizma i ugostiteljstva. Nije znanstvenik ni seksolog, već čovjek od prakse koji odlično razumije psihologiju muško – ženskih odnosa. Uvidjevši da muškarci često ne znaju kako se ponašati u prisustvu lijepe žene koju žele osvojiti, shvatio je da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom  može pomoći mnogima da upoznaju, osvoje i zadrže ženu koju žele, a da pri tom ne moraju mijenjati svoju osobnost. Stoga je odlučio napisati praktičnu knjigu koja na razumljiv način objašnjava muškarcima kako unaprijediti svoju sposobnost privlačenja i osvajanja žena.

 

Ključne riječi:

Ljubav, osvoji ženu, zavesti djevojku, on line upoznavanje, veza

 

Link: Uhvati curu
E-mail: Uhvati curu

Naslov: Uhvati curu
Autor: Siniša Gabrić
Broj stranica: 134
Nakladnik: Siniša Gabrić
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-57147-0-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Dužina proizvoda : 0.0000 cm
Širina proizvoda: 0.0000 cm
Visina proizvoda: 0.0000 cm
Težina proizvoda: 0.0000 kg
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Ivica
Utorak, 15 Svi 2012
U početku sam oklijevao u odluci o kupnji, jer nisam bio siguran šta ću dobiti knjigom, ali sada kada sam je pročitao, mogu samo reći da je jednom zauvijek promijenila moj pogled na žene, žensko-muške odnose i način na koji osvajam žene. Nije bitno jesi li mlad ili star, ako se nećkaš hočeš li kupiti ili ne, onda ću reći da je ova knjiga štivo koje se mora pročitati. Knjiga je jednostavna i brzo prelazi na stvar. Ne samo da na razumljiv način objašnjava ženinu motivaciju i želju, način na koji je treba osvojiti, nego analizira i psihologiju žensko – muških odnosa. Sasvim sam siguran da će knjiga pomoći svakome muškarcu koji je pročita da postane bolji i uspješniji sa ženama. Ocjena pet.
niko
Nedjelja, 06 Svi 2012
moram priznati autoru da je knjiga za pohvalu- koliko god se osobno ne slagao s nekim machističkim stavovima, ona vrlo zorno pokazuje neke putove do ženskog srca. iako nisam fan kompjuterskih mreža, poglavlje on-line upoznavanja smatram najboljim dijelom knjige, u svakom smislu. svakako za pročitati, ma što vi mislili o tome!!!