MALE PRIČE 4, Mirjana NazorMALE PRIČE 4, Mirjana Nazor
Oznaka: WRDH-140017

MALE PRIČE 4, Mirjana Nazor

60,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:

Knjiga sadrži priče koje se ponedjeljkom ujutro emitiraju na Radio Splitu uz komentar Mirjane Nazor. Priče su vrlo raznolike: neke su suvremene, neke bajkovite, ima i basni. Primjerene su i djeci i odraslima jer na jednostavan način prenose važne životne poruke. Nisu namijenjene samo odraslima, već i djeci koja često imaju neki svoj komentar i poruku za odrasle.

Bilješka o autorici:

Mirjana Nazor rođena je u Zagrebu, diplomirala jednopredmentnu psihologiju 1971. godine, 1979. magistrirala i 1987. doktorirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Počasna je članica Lige za prevenciju ovisnosti, a povremeno sudjeluje u održavanju predavanja u okviru različitih Liginih projekta. Dopredsjednica je Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve-EU humanisti i članica je Saveza za građansku i etičku Hrvatsku.

Do sada je objavila pedesetak znanstvenih i stručnih radova, pet knjiga u suautorstvu (Narkomani:smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija - prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija - prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!

Objavila je 4 knjižice pod naslovom Male priče – priče različitih autora s njezinim komentarom.


Ključne riječi:
kratka priča, optimistična poruka

E-mail: Mirjana Nazor

Naslov: Male priče 4
Autor: Mirjana Nazor
Broj stranica: 182
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT - ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2014.
ISBN: 978-953-7550-18-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.