Tanja_Purgar_Život_nakon_smrti_webknjizara_redak_WEB_1140
Oznaka: W-1140

ŽIVOT NAKON SMRTI, Tanja Purgar

225,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Ova knjiga se temelji na stvarnim doživljajima SMRTI i susreta s BOGOM na najvišoj razini postojanja ČISTE BOŽANSKE SVIJESTI, na doživljaju USKRSNUĆA (povratka u zemaljsko tijelo) te naknadnog PROSVJETLJENJA UMA.
U knjizi možete pročitati detaljan opis svih tih veličanstvenih doživljaja koji su mi donijeli spoznaju o postojanju Viših razina Čiste Božanske Svijesti sve do zemaljskog oblika života koji je ujedno i Vaša posljednja spona s Istinskim Bogom.
I ono najvažnije, nitko na zemlju nije došao po izmišljenom „duhu svetom“ pa tako niti Vaša Vjerska Ikona čije sam prelijepo lice vidjela još u djetinjstvu i tijekom mnogih noći bez sna koje sam provodila u društvu svoga Istinskog Boga s kojim sam razmjenjivala misli pune radosti i Ljubavi i kojeg sam smatrala svojim Svjetlosnim prijateljem. Taj moj Svjetlosni prijatelj dočekao me je raširenih ruku na samom Izvoru Svjetlosti tijekom moje SMRTI kada sam bila Njegov maleni Božanski odraz.

 

Bilješka o autorici:

Autorica ističe da je cijeli svoj život provela u potrazi za Istinskim Bogom jer joj se definicija crkvenog boga nije svidjela zato što nije mogla prihvatiti boga koji svog Sina Jedinca šalje na zemlju da umre u najtežim mukama za bezvrijedni svijet koji uživa u krvi i nasilju koje odobrava crkveni bog. Svoja dramatična iskustva iz djetinjstva opisuje kroz viđenje Božanske pojave koja joj je gotovo svaku noć dolazila iz ogromnog Svjetla s kojom je ostajala budna sve do jutra i nakon čega bi imala neopisivu moć pozitivne energije. Njezina sumnja u crkvenog boga pokazala se opravdanom nakon susreta s Istinskim Bogom tijekom SMRTI i naknadnog Prosvjetljenja uma, što opisuje pri povišenoj Svijesti i dubokim emocijama prožetim slikovitim prikazima svojih višekratnih susreta s Čistom Božanskom Svijesti.

Ključne riječi: tajna vječnog života susret s bogom na najvišoj razini postojanja čiste božanske svijesti smrt i uskrsnuće prosvjetljenje uma

E-mail: Tanja Purgar 

 

Naslov: Život nakon smrti
Autorica: Tanja Purgar
Broj stranica: 298
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-759-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.