SVJETLA, Dea DevidasSVJETLA, Dea Devidas
Oznaka: WRDH-120009

SVJETLA, Dea Devidas

108,00 kn
Nakladnik: Redak

 

Sažetak:

Zašto duša dolazi u tijelo i odabire određene životne scenarije i iskustva, kako čovjek može postati BogoČovjek osvještavajući svoju intuiciju, misli i osjećaje te stvarajući !!!njima, i zbog čega je moguće živjeti božansku Ljubav u svim sferama svog života - doznajemo kroz „Svjetla“, zbirku tekstova koja rasvjetljava pojmove kao što su duh&tijelo, karma i reinkarnacija, osvještenje i prosvjetljenje, srodne duše i blizanske vatre, kreacija i slobodna volja... te ostala uzbudljiva duhovna znanja.

Bilješka o autorici:

Dea Devidas je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a duhovno znanje proučava, u teoriji i praksi, od svoje pete godine kada je inicirana u yogu Zapada (hermetistička znanja) i Istoka (taoistička i vedska znanost). Životu i ZaJednici služi širenjem Znanja i Svijesti Svjetla kroz osobna savjetovanja, grupne edukacije i treninge, te popularni web-portal www.elementi.hr

Bilješka o uredniku:

Mario Perčinić je profesor informacijskih znanosti i pedagogije specijaliziran u području primjene informatičke tehnologije za slijepe. U javnosti je poznat kao vrhunski glazbenik (bas, klavijature, gitara) koji svoje bogato duhovno i energetsko znanje o transformacijskoj moći zvuka koristi u individualnim tretmanima, grupnim edukacijama i iscjeljujućim okupljanjima kroz rad s tibetanskim zdjelama, aboridžinskim didgeridoom, eterskim vilicama i ostalim akustičkim instrumentima.


Ključne riječi:

Ljubav, svjetlo, karma, duša, izbor, sreća, srodne duše, sveti zadatak, eter i astral, reinkarnacija, um, svijest, sreća, oprost, božansko stvaranje, dah, disanje, prošli životi, moć, dharma, svrha, ostvarenje, iscjeljivanje, uspjeh.

 

Link: www.elementi.hr
E-mail: Dea Devidas

Naslov: Svjetla
Autor: Dea Devidas
Broj stranica: 170
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-7595-97-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Dužina proizvoda : 0.0000 cm
Širina proizvoda: 0.0000 cm
Visina proizvoda: 0.0000 cm
Težina proizvoda: 0.0000 kg
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.