ŠTO SMO SIJALI, TO ŽANJEMO, Mirjana NazorŠTO SMO SIJALI, TO ŽANJEMO, Mirjana Nazor
Oznaka: WDZN-10015

ŠTO SMO SIJALI, TO ŽANJEMO, Mirjana Nazor

50,00 kn
Nakladnik: Redak

 

Sažetak:
Knjiga kolumni-eseja podijeljena u dva dijela. Prvi pod naslovom Spremni, ali za što?! Donosi napise o nelogičnim i nekorisnim načinima rješavanja odgojnih i opće društvenih problema. U drugom dijelu pod naslovom Život naglavačke nalaze se napisi koji kritički ukazuju na djelovanje crkvenih dužnosnika koje je često suprotno od onoga što se od njih očekuje.


Bilješka o autorici:

Mirjana Nazor rođena je u Zagrebu, diplomirala jednopredmentnu psihologiju 1971. godine, 1979.  magistrirala i 1987. doktorirala na  Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Stalno je zaposlena na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Splitu u zvanju izvanrednog profesora. Vanjski je suradnik Filozofskog fakulteta i Umjetničke akademije u Splitu.
Od 1999. do 2001 bila dekanica  Fakulteta.
Počasna je članica Lige za prevenciju ovisnosti, a povremeno sudjeluje u održavanju predavanja u okviru različitih Liginih projekta. Dopredsjednica je Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve i članica Građansko etičkog foruma Hrvatske. 
Do sada je objavila pedesetak  znanstvenih i stručnih radova, pet knjiga u suautorstvu (Narkomani:smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija - prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija - prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te  samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!.

Naslov: ŠTO SMO SIJALI, TO ŽANJEMO
Autor: Mirjana Nazor
Broj stranica: 140
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT - ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2010.
ISBN: 978-953-7550-07-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Dužina proizvoda : 0.0000 cm
Širina proizvoda: 0.0000 cm
Visina proizvoda: 0.0000 cm
Težina proizvoda: 1.0000 kg
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.