Dejana_Vorkapić_Povratak_Marije_Magdalene,_razotkrivanje_svetog_grala_webknjizara_redak_WEB_1145
Oznaka: W-1145

POVRATAK MARIJE MAGDALENE, RAZOTKRIVANJE SVETOG GRALA, Dejana Vorkapić

150,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Priča o putovanju, avanturi i duhovnom vodstvu.
Priča započinje duhovnim poniranjem koje se pretvara u putopis. Putopis koji opisuje jedno putovanje biciklom iz Hrvatske na jug Francuske gdje se razotkriva tajna drevnih katara koju su čuvali, a koja im je ostala u naslijeđu od Marije Magdalene. Učiteljice i Isusove partnerice. Tajnu koju otkriva Dejana nakon što se iskustvo putovanja integrira u njenu osobu i dobije smisao kroz vodstvo i vizije.

 

Bilješka o autorici:

Dejana Vorkapić rođena je 8. ožujka 1982. godine u Bjelovaru, ona je umjetnica i zaljubljenica u život. Istraživačica koja vidi čudo u svakom trenutku kojeg upija čitavim bićem zahvalna na mogućnosti da ga živi kao ljudsko biće. Po struci magistra primarnog obrazovanja i engleskog jezika, živi i radi u Zagorju. Majka je sedmogodišnjeg dječaka i učiteljica u osnovnoj školi. Izražava se glazbom, pisanom riječju i slikanjem. Od djetinjstva piše, slika, pleše i muzicira. U likovnom području sudjelovala je u skupnim izložbama i ostvarila dvije samostalne. Poeziju piše od djetinjstva te je tako kroz čitavo obrazovanje sudjelovala u mnogim literarnim natječajima. Poeziju piše na engleskom i hrvatskom jeziku. Njeno biće se izražava kroz bilo koji medij kojim može izraziti ljepotu života kako vanjsku tako i unutarnju. Do sada je izdala priručnik iz glazbene kulture za djecu predškolskog uzrasta: „Slon Ton i Slonica Notica u glazbenoj pustolovini” 2019.god., sudjeluje u zajedničkoj zbirci poezije „Povezani stihom” 2021. god.

Ključne riječi: Marija Magdalena, sveti gral, vizije, duhovno vodstvo, duhovno poniranje, putopis, sveta seksualnost, ženska energija

E-mail: Dejana Vorkapić

 

Naslov: Povratak Marije Magdalene, razotkrivanje svetog grala
Autorica: Dejana Vorkapić
Broj stranica: 186
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-763-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.