Pavkovic_o ljubavi i zemlji-300x419
Oznaka: W-0671

O LJUBAVI I ZEMLJI, Zoran Pavković

150,00 kn


Sažetak:

Ovo djelo je zbir autorovih iskustava, razmišljanja i potrage za istinom o svijetu u kojem živimo. Površno oko i um ne mogu percipirati što se zaista događa i kako naš iluzionistički svijet funkcionira. Čovjek okupiran svojim vlastitim interesima i potrebama ne može ili ne želi spoznati istinu. Život na kraju ima neku višu svrhu a jedino istina nas može osloboditi. Djelo je pisano s namjerom da čitatelja potakne da razmišlja vlastitom glavom neopterećenom društvenim normama.

Bilješka o autoru:

Rođen 17.10.1966 godine u Zagrebu u radničkoj obitelji. Ljubitelj prirode i planinarstva. Planinski vodič, vrtlar, skiper, biciklista, vojnik tokom rata, putnik u više od 50 zemalja.

Završio osnovnu i srednju školu u Zagrebu. Školovao se dodatno na Ekonomskom fakultetu u Splitu i RRIF-u za rad u turizmu. Trenutno radi za jednu Kanadsku putničku agenciju.

Ključne riječi: O ljubavi i Zemlji, ljubav, duhovnost, svijet, religija, znanost, istina, zemlja

Naslov: O ljubavi i Zemlji
Autor: Zoran Pavković
Broj stranica: 416
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-424-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.