40 DANA U 40 CRKAVA – ZAGREBAČKO KORIZMENO HODOČAŠĆE, V. Ponoš40 DANA U 40 CRKAVA – ZAGREBAČKO KORIZMENO HODOČAŠĆE, V. Ponoš
Oznaka: W-0436

40 DANA U 40 CRKAVA – ZAGREBAČKO KORIZMENO HODOČAŠĆE, V. Ponoš

50,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:


Tražeći put suobličenja Kristu, na što nas poziva Sveto Pismo, rodila se spoznaja kako je, a da bi se Krista dublje upilo, dobro hodati onako kako je On hodao, obilaziti mjesta onako kako ih je On obilazio, ući u svoj Jeruzalem onda kad je On ušao u svoj. Dugo vrijeme korizme idealno je za suživljavanje s Kristom Raspetim, Zagreb pruža obilje mjesta za susret s Gospodinom i ovo je jedinstveno hodočašće izronilo i izvedeno s vjerom kako je posijano odozgo, a izraslo odozdo. Kroz Evanđelja i liturgiju, kroz osobne zapise, spoznaje i refleksije. Kroz crkve i župe, kroz njihove povijesti i zaštitnike. Kroz gradske predjele, kroz 40 dana u 40 crkava, slaveći tijekom korizme svetu misu svakoga dana u drugoj crkvi. Osluškivati, tražiti i nalaziti Boga i volju Božju svuda. U svima i u svemu. Sve to proći, upiti, prenijeti i predstaviti, duboko svjestan toga kako su svi moji koraci uzalud ako moje srce, moja duša i moj um nisu pošli s mojim nogama. Put Zagreba, put crkava, put traženja i nalaženja Boga i volje Božje, put je i jedne duše.

Bilješka o autoru:

Autor je grešnik, tragač i putnik

Ključne riječi: Zagreb, korizma, hodočašće, crkva, Uskrs, 40, četrdeset

E-mail: Velimir Ponoš

Naslov: 40 dana u 40 crkava – zagrebačko korizmeno hodočašće
Autor: Velimir Ponoš
Broj stranica: 186
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-253-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.