TAJNA DIVLJEG KESTENA, Stjepan CrnićTAJNA DIVLJEG KESTENA, Stjepan Crnić
Oznaka: W-0500

TAJNA DIVLJEG KESTENA, Stjepan Crnić

59,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:


Priča prati razdragan svijet seoske djece koji je narušen strahom od vještice skrivene u duplji na stablu divljeg kestena pored nogometnog igrališta.
Taj strah sputava normalan život svih stanovnika sela, a posebno ograničava djecu u njihovoj svakodnevnoj igri.

Većina djece prihvaća situaciju kakva jest i ponaša se sukladno naputku starijih. Ipak, pojedincima se čini da to nema nikakva smisla i žele nešto poduzeti kako bi se riješili straha i kako bi se mogli normalno igrati u svako doba dana, kada su slobodni.

Bilješka o autoru:

Stjepan Crnić rođen je 1959. godine u Rijeci, u Republici Hrvatskoj. Osnovnu je školu završio u Špišić-Bukovici kod Virovitice, a školovanje je nastavio u Zagrebu, gdje i sada živi. Završivši poslijediplomski studij, objavio je nekoliko stručnih radova iz područja organizacije rada i operacijskih istraživanja.

Pisanjem pripovjedaka i poezije počeo se baviti još tijekom osnovne škole. Radovi su mu objavljivani u različitim časopisima, na radijskim postajama te u zbornicima radničke poezije. Objavio je knjigu „Alfa svijet – rodilište“ koja vodi u potpuno neočekivanu priču o stvaranju materijalnoga svijeta i čovjeka. Počinje prije stvaranja materijalne kreacije, prati najvažnije trenutke njezina stvaranja i proteže se u događaje koji će se dogoditi u budućnosti.

„Tajna divljeg kestena“ druga je knjiga koju autor objavljuje. Riječ je o pripovijetki nastaloj na temelju priče koju je autor napisao još u osnovnoj školi.

E-mail: Stjepan Crnić

Naslov: Tajna divljeg kestena
Autor: Stjepan Crnić
Broj stranica: 74
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-308-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.