Ana_Majkić_Stopom_do_buvljaka_webknjizara_redak_WEB_1233
Oznaka: W-1233

STOPOM DO BUVLJAKA, Ana Majkić

93,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Spajanje različitosti u nama nosi velike borbe. Spajanje različitih dijelova u jednu cjelinu rizici su koje sami sa sobom poduzimamo. Biti prihvaćen predstavlja temeljnu ljudsku težnju. Sve je moguće kada se sastanu jedinke koje se preklapaju, zajedno grade i kreiraju bolji svijet, čistiji okoliš i zdraviji život.“ U romanu nas autorica fikcijom upućuje na mogućnost otvaranja novih poglavlja u našim životima i potiče na promišljanje o svakodnevnim akcijama koje kao individualna bića možemo poduzeti kako bismo svjesnim odlukama kreirali ispunjeniji život sebi i drugima. Roman je koncipiran u tri dijela te je time omogućeno čitanje sadržaja redoslijedom koji svaki čitatelj proizvoljno odabire. Mogli bismo reći da svaki dio predstavlja mali roman za sebe te je ponavljajućim čitanjem omogućen dašak svježine s obzirom na to da se tijek misli i priče mijenja u skladu s odabranim redoslijedom. Sadržaj je pitak i neobvezujući, dok s druge strane, izaziva dublje promišljanje te ga time svrstava u zanimljivo štivo kojim možemo proširiti svoje stavove i mišljenja o svakodnevnim malim stvarima. I sve to čini na zabavan metaforički način.  

 

Bilješka o autorici:

Ana Majkić rođena je 1979. godini u Banjoj Luci. Pobornica je cjeloživotnog učenja i razvoja, zaljubljenica u prirodu, ljubiteljica poezije, certificirana praktičarka za nekoliko metoda energetskog rada i samorazvoja.

Ključne riječi: Prvo, Drugo, Oba

E-mail: Ana Majkić 

 

Naslov: Stopom do buvljaka
Autor/autorica: Ana Majkić
Broj stranica: 70
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-797-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.