Martina_Žerovnik_Rupa_bez_Dna_webknjizara_redak_WEB_1194
Oznaka: W-1194

RUPA BEZ DNA, Martina Žerovnik

100,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

U knjizi Rupa bez Dna, u prilozima, a pogotovo u dnevniku, pročitat ćete priču jedne sada zrele osobe koja svoje najteže razdoblje od četrnaeste do osamnaeste godine prolazi daleko od svojega doma. Tijekom osnovne škole u Dubrovniku bila je pet puta operirana i zračena zbog tumora na mozgu. Zbog toga joj je bilo jako teško jer je bila povučena, puno je izostajala s nastave te se nije uspjela uklopiti u svoju školsku sredinu. Svoje srednjoškolsko školovanje nastavlja u Zagrebu, što je i predmet ove knjige namijenjene svim mladima i djeci, a posebno roditeljima djece s posebnim potrebama, onima koji prolaze kroz životne nedaće i svima onima koji misle da bi im mogla pomoći. Jer usprkos svemu Martina je uspjela svojom hrabrošću i ustrajnošću izdržati sve.

 

Bilješka o autorici:

Martina Žerovnik rođena je 12. ožujka 1991. godine u Dubrovniku u kojem trenutačno živi sa samohranom majkom. Osnovnu školu završila je 2005. kada upisuje srednju upravnu školu u Zagrebu. Godine 2009. vraća se u Dubrovnik gdje 2015. upisuje preddiplomski studij Medij i kultura društva na Sveučilištu u Dubrovniku. U slobodno vrijeme bavi se kreativnim radom: slika na platnu, izrađuje dekupaž itd.

Ključne riječi: osnovna škola, tumor, operacije, srednja škola, Zagreb, odgojiteljice, druženje i odnosi s djecom s posebnim potrebama u ustanovi, patnja, nostalgija, povratak kući u Dubrovnik, obitelj, hobiji, snaga i hrabrost

E-mail: Martina Žerovnik 

 

Naslov: Rupa bez Dna
Autorica: Martina Žerovnik
Broj stranica: 68
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021
ISBN: 978-953-336-713-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.