prijatelji- drugi dio
Oznaka: W-1007

PRIJATELJI - drugi dio, Romana Duvnjak

60,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Priča je nastavak kratkog proznog djela Prijatelji. Nesporazumi među stanovnicima livade koji su se u prvom dijelu priče javili, sređuju se. Nastavak donosi događanja nakon pčelina progonstva s livade te njezino snalaženje u svijetu izvan okvira koje je do tada poznavala. Priča ima pozitivan svršetak jer odnosi na livadi postaju onakvi kakvi su bili prije nesporazuma i progonstva.

Bilješka o autoru/autorici:

Romana Duvnjak rođena je u Zadru 13. 8. 1971. Djetinjstvo provodi u Kruševu gdje se od malena susreće s ljepotama krškog krajolika te se on usađuje duboko u njezinu svijest. Vikende često u obiteljskom krugu provodi na Velebitu. Iz Kruševa odlazi u Maslenicu gdje nastavlja djetinjstvo. Ondje zbog ljubavi prema moru, galebovima i novigradskim svićajama prvi put osjeća poriv za pisanjem. Najprije piše pjesme, kratka prozna djela te romane. Osnovnu školu završava u Maslenici, gdje živi do odlaska na fakultet. Nakon osnovne škole u Srednjoj medicinskoj školi Zadar završava smjer farmaceutskog tehničara. Odlazi zatim u Zagreb te na fakultetu Kemijskog inženjerstva i tehnologije stječe zvanje inženjera kemijske tehnologije. Udaje se u Gradinu pokraj Virovitice. Ima supruga i troje djece. Živi u Gradini.

Ključne riječi: livada, pčela, leptir, prijatelji, kratka proza, Romana, Duvnjak

E-mail: Romana Duvnjak 

 

Naslov: Prijatelji - drugi dio
Autor: Romana Duvnjak
Broj stranica: 30
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-649-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.