PRIČE IZ MOG ŽIVOTA, Antun KladarićPRIČE IZ MOG ŽIVOTA, Antun Kladarić
Oznaka: WPRZ-130068

PRIČE IZ MOG ŽIVOTA, Antun Kladarić

67,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:


Knjiga je skup kratkih priča – prikaza interesantnih scena iz života autora, od tridesetih godina dvadesetog stoljeća do današnjihi dana, prateći njegove korake od seoske škole i života na selu, preko srednje škole, drugog svjetskog rata, bogoslovije, bijega prema Blajburgu, prvog zaposlenja, obitelji, sve do mirovine. Knjiga je puna ne samo detalja koji su interesantni njegovoj obitelji nego su te priče i vrlo interesantne sličice iz života, rada, tehnologije i društva tih godina.

Bilješka o autoru :

Rođen 1928. godine u selu Podcrkavlje poviše Slavonskog Broda, gdje se neki Franyo Kladarić spominje već u popisu stanovništva iz 1698. Školovan za strojara a u duhu radio-amater i eletkrotehničar imao je u struci istraživačkoga dara i izleta u druga područja te puno profesionalnih uspjeha i priznanja. Privatno blag i razložan suprug i otac dva sina, uvijek zlatnih ruku za vlastitu kuću i susjede, i nadasve odličan pripovjedač.

Ključne riječi:
memoari, Podcrkavlje, Slavonski Brod, Selce, tvornica Đuro Đaković Slavonski Brod, tvornica Bratstvo Novi Travnik, tvornica Končar Zagreb

Link:
http://antun.kladaric.net
E-mail: Antun Kladarić

Naslov: Priče iz mog života
Autor: Antun Kladarić
Broj stranica: 274
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-068-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.