Jadranka_Galiot_Prava_zvijezda_webknjizara_redak_WEB_1108
Oznaka: W-1108

PRAVA ZVIJEZDA, Jadranka Galiot

60,00 kn
Nakladnik: Redak

Iz recenzije:
Vesele i vedre priče u kojima djevojčica Petra upoznaje, ali i propituje svijet oko sebe malenim čitateljima pružit će ugodne trenutke te ih na neosjetan i zabavan način poučiti kako se to postaje prava zvijezda. Kao što kaže autorica: „… potrudi se biti zvijezda što sjaji kao ona na nebu. Vidiš da ona nema ni lijepe haljine, ni sandale, ni šljokice. Potrudi se biti zvijezda i svijetliti iznutra. Osvijetli mrak, nasmiješi se i bit ćeš zvijezda."

Sonja Zubović 

Bilješka o autorici:
Jadranka Galiot rođena je 1971. u Sremskoj Mitrovici. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, diplomirala je povijest i etnologiju. Piše poeziju za odrasle i dječje priče.
Kratke priče za djecu, među kojima se nalaze i priče iz ove knjige, objavljene su u dječjem časopisima Radost i Prvi izbor, od 2009. do 2012. godine, neke su u čitankama trećega i četvrtoga razreda osnovne škole. Priče su više puta izvedene na školskim i županijskim susretima recitatorske i dramsko – scenske smotre Lidrano.
U izdanju Panonskoga instituta u Gradišću, Austrija, 2014. te 2015. izašle su njene dvije zbirke priča: Samo dobra djela čine pčelu sretnom i druge basne i Putovanja su stvarno čarobna.

 Ključne riječi: dječja književnost, predškolska dob, priče za djecu, obitelj, odgoj djece

Naslov: Prava zvijezda
Autorica: Jadranka Galiot
Broj stranica: 90
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-738-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.