Otok_srece_Katy_Lind_naslovnica-300x419
Oznaka: W-0698

OTOK SREĆE, Katy Lind

100,00 kn

Sažetak:

Kada je Valentina imala petnaest godina izgubila je nevinost silovanjem, a tim činom izgubila je i povjerenje u ljude, prijateljstvo, ali i sebe. Otišla je od obitelji i svega što je znala da potraži svoj kutak pod suncem. Sestra je jedina znala cijelu istinu i kako se osjeća. Jednom odlukom promijenila je život Valentini zauvijek, odlukom da zajedno odu na otok. Otok na kojemu je Valentina kroz nekoliko mjeseci ostala sama, ali sigurna u sebe. Gdje je upoznala drugačije ljude i vratila vjeru u prijateljstvo, ali je isto tako upoznala sebe. Nikada nije mislila da može tako snažno voljeti i biti toliko sretna. Voljeti dva muškarca na dva različita načina, voljeti dvije žene kao da su joj sestre i imati jednu veliku obitelj mada nisu krvno povezani. Da li je sve to zaista moguće?


Bilješka o autorici:

Katy Lind je rođena u Bjelovaru 23. lipnja 1983 godine. Završila je strukovnu školu u Đurđevcu za frizera. Nakon završetka školovanja preselila se na otok Krk gdje i danas živi. Ljubav prema moru i prirodi ju inspirira u pisanju njenih priča, a roman Otok sreće je njeno prvo izdano djelo.

Ključne riječi: Otok, Ljubav, Sreća, Prijateljstvo, Silovanje, More

Naslov: OTOK SREĆE
Autorica: Katy Lind
Broj stranica: 266
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-446-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.