O'RINN, Luka MarićO'RINN, Luka Marić
Oznaka: WPRZ-120053

O'RINN, Luka Marić

109,90 kn
Nakladnik: Redak

SAŽETAK:

Pri rođenju, Alen O'Rinn na par trenutaka umire, no na čudo svih, budi se bez traga da mu je išta bilo. Nakon toga život mu je pun teških, ponekad i neobjašnjivih događaja. Smrt strica, rastava braka roditelja, odlazak sestre te grubo ponašanje njegova oca samo su neki od njih. No sve se mijenja kada upoznaje ljubav svog života - osobu s kojom uspijeva zaboraviti sve svoje muke, no sreća ga ne prati dugo, jer uskoro saznaje da mu se životu bliži kraj... No na njegovu sreću, umjesto da umre, pada u komu te se stvara na neobjašnjivom mjestu za koje nikada nije mogao ni zamisliti da postoji!

BILJEŠKA O AUTORU:

Luka Marić rođen je 30. prosinca 1991. godine u Splitu. Pohađao je Osnovnu školu Brda, nakon koje se upisuje u Školu za dizajn, grafiku i održivu gradnju, gdje maturira na smjeru Grafičkog tehničara. Nakon završene srednje škole, doškolovava se u školi Ivora - IT and management, za Web dizajnera.
Pisanjem se počeo baviti u srednjoj školi. Od malih nogu fasciniran svemirom i nepoznatim svjetovima, ovom pričom odlučuje postati dio njih.

Ključne riječi: O'Rinn, Marić, Luka, Početak, Unuk, Prva, Dvojnik, Alen, Leo, Eduard, Andrea, Cameron, Svemir, Planet, Znanstvena, Fantastika, Zemlja, Prava, Nastavci, Promjene

E-mail:Luka Marić

Naslov: O'Rinn
Autor: Luka Marić
Broj stranica: 238
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-336-013-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev
Dužina proizvoda : 0.0000 cm
Širina proizvoda: 0.0000 cm
Visina proizvoda: 0.0000 cm
Težina proizvoda: 0.0000 kg
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Julija
Petak, 02 Studeni 2012
Knjigu sam pročitala i moram priznat i da je stvarno super!! Netko tako mlad pa da ima takve ideje je nešto stvarno nezamislivo. Preporučavam svima da je pročitaju, nećete požaliti! Stvarno svaka čast piscu!
ivan šibušić
Petak, 02 Studeni 2012
Dobio sam besplatan primjerak od prijatelja, još nisam pročitao cjelu knjigu, no imam za nju do sada same pohvale. Zanimljiva, intrigantna, maštovita, tjera mnogo na razmišljanje. Moje iskrene preporuke svima.
Domagoj
Srijeda, 31 Listopad 2012
Dok san čitao ovu knjigu imao san osjećaj kao da gledam neki film knjiga je jako zanimljiva i zabavna i sve pohvale piscu
Luka
Srijeda, 31 Listopad 2012
Knjiga je zakon :D