morski_pas_leptir_naslovnica_WK
Oznaka: W-0863

MORSKI PAS I LEPTIR, Marina Asturić Manari

50,00 kn

Sažetak:

Lažna bajka morskog psa i leptira govori o poetičnoj nemogućnosti ljubavi između dva suprotna bića – mora i visine, doma i slobode, odlaska i povratka, društvenih obveza i vlastite sreće, sputanosti i umjetnosti, istine i laži, patetike i života... Jedino mjesto gdje se mogu sastajati jest Kopno - pogrešno mjesto za morskog psa u fizičkom, a za leptira u duhovnom smislu, ali unatoč tome što su na Kopnu najranjiviji, tamo su ujedno i najsretniji i posve ispunjeni. Unatoč svim preprekama sa svijetom i sa samima sobom, ono što veže sumnje opasnog morskog psa i buntovnost nježnog leptira može se sažeti u nepredvidljivoj riječi kojom su prožete snovite sretne, ali i stvarne nesretne stranice ove knjige – ljubav.

Bilješka o autorici:

Marina Asturić (uz dodano ime Manari) rođena je 11. veljače 1993. godine u Dubrovniku, a živi u selu Broce pokraj Stona. Završila je povijest umjetnosti i hrvatski jezik i književnosti na Filozofskom fakultetu u Splitu i tamo nastavlja svoje školovanje na poslijediplomskom studiju književnosti. Trenutačno radi kao nastavnica Hrvatskog jezika na zamjeni u Gimnaziji „Dubrovnik” u Dubrovniku

Ključne riječi: ljubav, žrtva, tama, morski pas, leptir, čekanje, Kopno, sloboda, more, let, sreća, umjetnost

Link: Na Facebooku pod imenom Marina Asturić i instagram marinaasturic
E-mail: Marina Asturić Manari

Naslov: Morski pas i leptir
Autorica: Marina Asturić Manari
Broj stranica: 60
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-557-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.