Aleks Bralić - Kvadratura zatvorenog kruga_naslovnicaWEB
Oznaka: W-1005

KVADRATURA ZATVORENOG KRUGA, Aleks Bralić

115,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Multižanrovski roman, 310 stranica, A5 format, meki uvez|
Što može željeti jedna obitelj, nego da živi po svom modelu koji je dokazano ugodan i plodonosan. Kao u Božićnoj čestitci, svima zdravlja i sreće! Titranje unutar takve žive strukture, može svaku obitelj dovesti u nepredvidive okolnosti, zbog kojih se svakom članu u kratkom razdoblju od dvije godine (ipak je to kratko razdoblje); dogodi više raznorodnih životnih izazova, nego mnogima tijekom cijelog života. Tako i obitelj Leona Demarkisa, kapetana duge plovidbe, živi sasvim uobičajenim životom; dok iznenadna neočekivana prijetnja ne poruši sve oslonce i započne slijed kaotičnih i nekontroliranih događaja. A oni se, da stvar bude gora, obruše na mlađe; koji su tek organizirali svoju obitelj i pokušavaju se osoviti na noge nakon svakog novog nasrtaja.
Nekad je i najmanji detalj uzrok razornog slijeda, a ponekad i rješenje zavrzlame koja opterećuje čovjeka preko njegovih mogućnosti. Takav detalj može biti i nečiji tik, nekontrolirani i često ponavljani pokret koji, najčešće nepoželjan, ipak postane njegov omen.
U svom tom urnebesnom slijedu, s dozom mangupskog humora, uskače prpošni policajac Robert Radman, koji pokušava riješiti nadolazeće probleme na šaljiv i zabavan način, ne obazirući se na ozbiljnost situacije, nego na kći kapetana...

Bilješka o autoru/autorici:

Aleks Bralić rođen je u Splitu 1963. godine, u obitelji prosvjetnih djelatnika. Poručnik trgovačke mornarice, kasnije policajac i ratni dragovoljac. Od svoje četvrte godine čita dječje žanrove i enciklopedije. Tijekom odrastanja nastavlja s publicistikom, a s godinama, postupno, sve više čita romane.
Životna iskustva pomorca, ratnog veterana i policajca koristi u svom prvom romanu "Kvadratura zatvorenog kruga".

Link: https://www.bralić.hr/

Ključne riječi: ljubav, priča, roman, obitelj, scenarij, knjiga, zaljubljenost, kriminalistički, akcija, domovinski, rat, Split, Stobreč, Međugorje, Podstrana, dijete, djeca, majka, otac, brat, sestra, događaji

 

Naslov: Kvadratura zatvorenog kruga
Autor: Aleks Bralić
Broj stranica: 312
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-647-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.