Aleks_Bralić_Kurvin_sin_WEB
Oznaka: W-1058

KURVIN SIN, Aleks Bralić

90,00 kn
Nakladnik: Vlastita Naklada

Sažetak:

"Kurvin sin" je humoristični roman s povremenim elementima satire spram novih obiteljskih i društvenih normativa, koje su samo prije generaciju - dvije bile teško zamislive kao općeprihvatljiv oblik.

Ante Katić, tragikomični lik našeg pripovijedanja, zatekao se potpuno nespreman u krizi srednjih godina. Trenutak kada se u njemu probudi impuls za samoodržanje je otkaz koji je dobio nakon par desetljeća revnog rada kao serviser elektroničkih uređaja. Postavši svjestan da je društveno otpisan kao "tehnološki višak", da ga ni najmanje ne poštuju odrasli sin i kći tinejdžerica, da je počeo osnovano sumnjati u vjernost supruge, on se odlučuje za sasvim novi početak ostatka života.

Njegov novi kredo postaje: biti gad, pokvarenjak, kurvin sin; smatrajući da se jedino tako može preživjeti u njemu suprotstavljenom društvenom okruženju. Također vraća svoje neiživljene momačke navike i osniva bend u kojemu sviraju stari poznanici iz momačkih dana.

Gajeći indicije koje mu prokazuju suprugu kao preljubnicu svog šefa i bivšeg školskog kolege, odlučan je primijeniti vlastitu inačicu Hamurabijevog zakonika: oko za oko, ljub za ljub; te je uporan u namjeri da zavede ženu tog bivšeg kolege, sada tajkuna; ne bi li se recipročno osvetio za nanesenu nepravdu. Na njegovo zaprepaštenje, planirani razvoj događaja proizvodi raznorodne učinke: očekivane, komične, pa i one izvan svakog očekivanja.

Bilješka o autoru:

Aleks Bralić rođen je u Splitu 1963. godine, u obitelji prosvjetnih djelatnika. Poručnik trgovačke mornarice, kasnije policajac i ratni dragovoljac. Od četvrte godine života čitatelj, danas uživa u pisanju romana.
Životna iskustva pomorca, glazbenika, ratnog veterana i policajca koristi u svojim romanima "Kvadratura zatvorenog kruga" i "Kurvin sin".

Ključne riječi: ljubav, humor, roman, obitelj, scenarij, knjiga, satira, parodija, akcija, ljubavnica, Split, Stobreč, Trogir, Jelsa, Hvar, Bol, Brač, adolescenicija, preljub, djeca, majka, otac, brat, tajkun, tajnica

Link: https://www.bralić.hr/

 

Naslov: Kurvin sin
Autor: Aleks Bralić
Broj stranica: 228
Nakladnik:Vlastita naklada
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-49083-0-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.