KAKO JE SABOR OSTAO BEZ KONOBARA, Gorkić TaradiKAKO JE SABOR OSTAO BEZ KONOBARA, Gorkić Taradi
Oznaka: W-0458

KAKO JE SABOR OSTAO BEZ KONOBARA, Gorkić Taradi

65,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:


Gorkić Taradi nastavlja u svom stilu: sa humorom, ironijom, satirom, u ovom djelu čak i sa elementima cinizma. Knjiga govori o njegovom doživljavanju politike, kroz oči konobara, jer on je taj konobar koji se upustio u svijet politike. Kako on nema što izgubiti, dozvoljava si potpunu slobodu komentiranja svih negativnih i pozitivnih strana sa svog gledišta, dajući primjedbe i prijedloge, izrekavši ih «narodnim jezikom», ali nikad suhoparno, uvijek navodeći čitaoca da se može zamisliti u datoj situaciji.

Ne navodeći vodu na mlin nijedne političke stranke, svaku uvlači u mlin svoje živopisne analize, i ne možete praktično pročitati ni jednu stranicu, a da Vam neće doći osmijeh na lice, a povremeno i grčevit smijeh!

Bilješka o autoru:

Gorkić Taradi rođen je 10. listopada 1964. godine u Čakovcu. Od malih nogu vezan je uz svijet ugostiteljstva, zarađujući za školske knjige u restoranu svoga ujaka. Sa kratkim izletima u radništvo, ipak je skoro cijeli radni vijek proveo radeći kao konobar u Hrvatskoj i Njemačkoj. Nakon problema sa srcem, vraća se u ugostiteljstvo, ali i upušta u političke vode, pišući pri tome blog protkan satirom o politici, ali i svakodnevnim malim stvarima koje život znače.

U veljači 2014. izdaje svoju prvu knjigu Konobari, kurve i političari, gdje s humorom iznosi svoje konobarske memoare, s ironijom piše o radništvu i radničkim danima, a satirom o političarima!

U kolovozu 2014. izlazi zbirka blogerskih radova I ja imam post. U knjizi su objavljeni odabrani radovi blogera sa platforme blog.hr, njih 39, koji dolaze iz šest država: Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Nizozemske, Njemačke i Srbije, a među kojima je i Gorkić Taradi.

Sa pisanjem bloga sigurno ne misli prestati, a još koja knjiga? Tko zna!


Ključne riječi: Konobar, politika, Gorkić Taradi, humor, satira, ironija, Zoran Milanović, Tomislav Karamarko, Milan Bandić, Vilibor Sinčić, Kolinda Grabar Kitarović, Ivo Josipović, Mirela Holy, Radimir Čačić, Vesna Pusić, parlamentarni izbori, Sabor, Božo Petrov, kritika, politički program, izborni program

Link: http://www.medjimurje.info/
E-mail: Gorkić Taradi

Naslov: Kako je Sabor ostao bez konobara
Autor: Gorkić Taradi
Broj stranica: 98
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-273-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.