naslovnica
Oznaka: W-0634

ISPOČETKA, JEDNOG LISTOPADA, Jessica Smith

69,00 kn


Sažetak: 

Mlada liječnica Eve, kojoj je život već priredio mnoga tragična iznenađenja, doznaje za nevjeru svog zaručnika koju mu ne može oprostiti. Odlazi iz rodnog Edinburgha na udaljeni otok, u napuštenu kuću svoga djeda, u kojoj je provela mnoge sretne dane svog djetinjstva i pokušava spojiti krhotine svog života u novu, smislenu cjelinu. U tome će joj pomoći neke poznate i drage osobe iz njezinog djetinjstva ali i nove zanimljive ličnosti koje tek treba upoznati. Enigmatični umjetnik Adam i nedokučivi tvorničar James uspijevaju privući njenu pažnju, ali, koji će od njih dvojice osvojiti njeno srce? Jedna tajna iz prošlosti sve će razjasniti ...

Bilješka o autorici: 

Jessica Smith, profesorica, magistra društvenih znanosti, autorica stručnih publikacija, prevoditeljica i pjesnikinja. Prvu samostalnu zbirku pjesama “Moja” objavljuje 1997. Roman “Ispočetka, jednog listopada” je njen prozni iskorak u neiscrpno područje ljubavnih priča. Rođena 1958. godine u Zagrebu, gdje i danas živi sa svojom obitelji.

Ključne riječi: Lastavičji otok, slikarska kolonija, vinograd, mjesto sretnih uspomena, novi početak

Naslov: Ispočetka, jednog listopada
Autorica: Jessica Smith
Broj stranica: 184
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-316-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.