GRANICA, Željko PuharićGRANICA, Željko Puharić
Oznaka: WPRZ-130073

GRANICA, Željko Puharić

99,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:


Granica je sastavljena od četiri tematski pa i stilski različita dijela, no cilj je da, kao organi tijela, imaju zajedničku svrhu i smisao. I dio – Granica je priča o bezimenome i izgubljenome liku bez imena, koji zbog identifikacijske nužnost nosi oznaku X. Priča prati njegova tri zadnja dana u Zagrebu. Ti dani, gledajući izvana nimalo se ne razlikuju od ostalih, ali prateći i radnju koja se odvija iznutra, oni su ključni dani koji njegov život usmjeravaju ka posve drukčijem cilju od dotadašnjeg.

II dio – Znak pitanja, zbirka je od 12 kratkih priča koje na običan način istražuju neobično, nesvakidašnje i nespoznatljivo. Likovi se mijenjaju, nekad s imenom a nekad i bez i često tek na kraju saznajemo o čemu se u priči radi.

III dio – Povratak, sastoji se od devet priča protkanih humorom o različitim likovima u različitim, najčešće običnim životnim situacijama.

IV dio – Ono što je preostalo od nas ( Priča o ljubavi, ratu i vjeri) uglavnom je splet autobiografskih dogodovština kroz koje se prepliću naslovne teme s ciljem da prikažu što jedino može preostati od sviju nas.

Ključne riječi:
Granica, priče, ništa...

Naslov: Granica
Autor: Željko Puharić
Broj stranica: 288
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-108-6
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.