NE, ŠEFE, Nataša Matošin GrbićNE, ŠEFE, Nataša Matošin Grbić
Oznaka: W-0539

NE, ŠEFE, Nataša Matošin Grbić

90,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:


Prva knjiga koja otvoreno govori o raširenoj pojavi mobbinga. Pruža primjere ponašanja koja predstavljaju mobbing, zdravstvene smetnje koje se javljaju kod mobbingiranih osoba, liječenje i druge načine izlaska iz uloge žrtve. U knjizi je i autoričino osobno iskustvo prolaska kroz mobbing, zdravstvene i druge smetnje koje je imala, osvještavanje problema te put do ozdravljenja. Cilj knjige je osvijestiti problem mobbinga i njegove štetne posljedice na svim društvenim razinama jer mobbing nije samo problem mobbera i mobbingirane osobe, već i jedan od uzroka neproduktivnosti brojnih tvrtki, posebno javnih i državnih. U mobbingu nema pobjednika, svi gube.

Bilješka o autorici:

Rođena je i živi sa suprugom u Sisku. Po struci je magistar prava. Pravni fakultet završila je u Zagrebu. Radila je dugi niz godina u pravosuđu. Kroz radni vijek je promijenila još nekoliko tvrtki i različitih radnih mjesta, a sa zadnjeg, koje je i opisano u ovoj knjizi, otišla je zbog mobbinga.

Ključne riječi: Mobbing, žrtva, zlostavljanje, iskorištavanje, izolacija, prekovremeni rad, depresija, liječenje, psihoterapija, strah, sram , što je mobbing

E-mail: Nataša Matošin Grbić

Naslov: Ne, šefe
Autorica: Nataša Matošin Grbić
Broj stranica: 100
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-332-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.