0899_191428_korica WK
Oznaka: W-0899

SKIPPER Pre-course preparation priprema za tečajeve, Marina Matić

130,00 kn

Sažetak:

Priprema za tečajeve je upravo kao što naziv kaže, skup podsjetnika iz znanja osnovne i srednje škole koji su potrebni kao predznanje za tečajeve za voditelja brodice i zapovjednika jahti.

Pre-course preparation is meant to be a booklet to remind you on the subjects you learned through elementary and high school but are necessary as pre-knowledge for boat leader and yacht master courses.

Bilješka o autorici:

Marina Matić, magistrica inženjerka pomorskog prometa, rođena je 1981. godine u Šibeniku. Nakon završene srednje Prometno-tehničke škole u Šibeniku i Pomorskog fakulteta u Splitu, odrađuje vježbenički staž i zapošljava se kao predavač i konzultant u edukaciji i razvoju edukacije pomoraca u pomorskom učilištu ADRIALIBAR.

Koristeći informacijske tehnologije, nastoji približiti i olakšati edukativni proces pomorskim nautičarima u Republici Hrvatskoj i široj regiji.

Ključne riječi: Nautika, voditelj brodice, zapovjednik jahte

Link:
www.marinapomorac.com
E-mail: Marina Matić

Naslov: SKIPPER Pre-course preparation priprema za tečajeve
Autorica: Marina Matić
Broj stranica: 120
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-583-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.