web naslovnica MATIĆ-300x419
Oznaka: W-0705

3. ČASNIK PALUBE PRIRUČNIK ZA POLAGANJE ISPITA, Marina Matić

350,00 kn

Sažetak:

Priručnik za polaganje ispita za 3. časnika palube obrađuje ispitna pitanja koje je propisalo Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske.

U kratkim crtama daju se odgovori na pitanja iz: astronomske navigacije, terestričke i elektroničke navigacije, rukovanja brodom i teretom sa stabilnošću broda, manevriranja brodom i pravila za izbjegavanje sudara na moru, sigurnosti na moru, pomorske meteorologije i oceanografije, pomorskog prava i engleskog jezika.

Priručnik je usko povezan s programom e-učenja Marinapomorac i edukativnim video materijalima na web stranici www.marinapomorac.com i zajedno s njima predstavlja cjeloviti komplet za pripremu za ispite.

Bilješka o autorici:

Marina Matić rođena je 1981. godine u Šibeniku. Nakon završene srednje Prometno-tehničke škole u Šibeniku i Pomorskog fakulteta u Splitu, odrađuje vježbenički staž i stječe zvanje 3. časnika palube. Od 2006. godine radi kao predavač i konzultant u edukaciji i razvoju edukacije pomoraca u pomorskim učilištima. Sa razvojem informacijskih tehnologija, nastoji približiti i olakšati edukativni proces pomorskim nautičarima u Republici Hrvatskoj i široj regiji.

Bilješka o urednici:

Marina Matić

Ključne riječi: treći časnik palube, navigacija, nautika, pomorstvo, poručnički ispit,

E-mail:  Marina Matić

Naslov: 3. ČASNIK PALUBE PRIRUČNIK ZA POLAGANJE ISPITA
Autor: Marina Matić
Broj stranica: 420
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-419-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.