Vladimir_Šoštarić_Priče_iz_ovog_i_onog_života_webknjizara_redak_WEB_1211
Oznaka: W-1211

PRIČE IZ OVOG I ONOG ŽIVOTA, Vladimir Šoštarić

99,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Ovu knjigu čini mozaik od pedeset povezanih životnih priča protkanih britkim humorom i emocijama koje se nevjerojatnom lakoćom prenose na čitatelja i zrače nepopravljivim i zaraznim autorovim optimizmom. Priče su inspirirane ljudima i događajima koji su se generacijama prenosili s koljena na koljeno unutar autorove obitelji, ali i osobnim iskustvima tijekom njegova djetinjstva, mladenaštva i zrele dobi, a s kojima se čitatelj lako može poistovjetiti. Iako priče u sebi sadrže autobiografske motive, oni su tek medij kojim se čitatelju na nenametljiv i duhovit način prenose male životne mudrosti ili upute korisne za život.

 

Bilješka o autoru:

Vladimir Šoštarić rođen je u Bjelovaru 1971. godine u kojem je, uz manje prekide, živio do početka osnovne škole, a potom se seli u Đurđevac. Tamo završava osnovnu i srednju školu. Fakultetsko obrazovanje nastavlja u Zagrebu gdje 1996. godine stječe titulu diplomiranog ekonomista, a iste godine zapošljava se u financijskom sektoru te nastavlja živjeti u Zagrebu. U slobodno vrijeme objavljuje blogove i bavi se kulturno-umjetničkim radom. Oženjen je i otac je troje djece.

Ključne riječi: priče iz ovog života, Radić, Šoštarić, obitelj, humor, kumovi, prijatelji, putovanja, autobiografski motivi, priče iz onog života

Link: https://www.facebook.com/PriceSostaric

E-mail: Vladimir Šoštarić 

 

Naslov: Priče iz ovog i onog života
Autor: Vladimir Šoštarić
Broj stranica: 192
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-724-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.