Inner_Warrior_-_Edo_Hlača_Univerzum_je_energetska_juha,_a_Bog_kuha_s_ljubavlju_webknjizara_redak_WEB_1195
Oznaka: W-1195

UNIVERZUM JE ENERGETSKA JUHA, A BOG KUHA S LJUBAVLJU, Inner Warrior

200,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

"Univerzum je energetska juha a Bog kuha s ljubavlju", knjiga je transformacije svijesti. Priručnik za organski transhumanizam, odnosno priručnik za sve one koji se smatraju "revolucionarima" u načinu razmišljanja, ili su na tom putu promjene. Knjiga se isključivo bavi fenomenom kreiranja stvarnosti i podsvjesnim vjerovanjima kao glavnim uzročnikom, ali i ostalim prirodnim mehanizmima i zakonima Univerzuma koji stoje u pozadini cijelog procesa. Demistificiranjem cijelog tog modela putem znanstvenih činjenica, uz primjere i objašnjenje načina funkcioniranja elektromagnetskih sustava i sustava koji vibriraju. Poveznica je između znanosti, filozofije, religije, psihologije, medicine i alternative, a uz to je i potvrda postojanja Božanske svijesti kao ultimativne kreativne sile u Univerzumu. Osim što je priručnik na putu transformacije svijesti, ujedno je i razotkrivatelj metoda manipulacije kojima se koristi Sustav za upravljanje ljudskom sviješću i načina postizanja kontrole nad čovjekom, s namjerom da mu onemogući postizanje punog potencijala kao božanskog bića.

Knjiga je napisana na vrlo razumljiv način, jednostavnim jezikom. Sadrži puno znanstvenih činjenica i primjera iz svakodnevnog života u kojima prosječan čitatelj može prepoznati sebe.

 

Bilješka o autoru:

Inner Warrior - Edo Hlača, Zemljanin rođen 18.12.1978. u Rijeci. Po zvanju inženjer zračnog prometa, no po opredjeljenju trener raznih vještina i sportova, edukator. Hodočasnik na putu samospoznaje. Promotor prirode i njenih zakonitosti kao ultimativne Božje ekspresije. Živi i radi gdje ga sudbina odnese.

Ključne riječi: transformacija svijesti, kreiranje stvarnosti, metafizika, znanost, filozofija, duhovnost, religija, sociologija, psihologija, naturalizam, transhumanizam, humanizam, alternativa, povijest, svijest, podsvijest, nadsvijest, logika, bioetika, ljubav, Bog, smisao života, teorije zavjere

Link: www.innerwarrior.eu

E-mail: Inner Warrior 

 

Naslov: Univerzum je energetska juha, a Bog kuha s ljubavlju
Autor: Inner Warrior
Broj stranica: 290
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-715-6
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Iwa Han
Petak, 28 Siječanj 2022
Mene oduševljava jednostavnost kojom autor objasnjava tematiku koja u nekoj drugoj literaturi djeluje komplicirano i zamršeno. Odlični prikazi Svete geometrije odnosno Bozje matrice kao i ostali prikazi kao sto je Horusovo oko (vracaju znanje koje smo davno izgubili). Odlicno je objasnjen princip djelovanja podsvjesnih vjerovanja na kreiranje naše stvarnosti. Moja preporuka za pročitati više puta. Knjiga koju bi svi trebali imati.