Dragičević_naslovnica_WEB
Oznaka: W-0938

ŠKOLA TRENERA, Tihana Dragičević

150,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Priručnik za trenera 21. stoljeća
Postanite majstor u prenošenju znanja, vještina i motivacije

Bilješka o autoru/autorici:

Tihana Dragičević je coach, trener, mentor i managing director u Elevate-u. Radila je u vodećim svjetskim kompanijama kao što su Allianz i Bayer na nacionalnim i regionalnim pozicijama razvoja ljudi. Nadogradila je svoju fakultetsku profesorsku diplomu s još dvije certificirane međunarodne te postala COACH,  Oxford Coaching & Mentoring School i NLP MAJSTOR, Richard Bandler. Tri godine bila je u predsjedništvu Hrvatske udruge za coaching gdje trenutno nastupa u ulozi predsjednice Etičkog povjerenstva. Par puta godišnje održava  treninge za obuku trenera i coacheva u Nizozemskoj.
Ima preko 10 godina iskustva u edukaciji, točnije  coachingu i treningu individua, kompanija i udruga. Zalaže se za izvrsnost u svakom pogledu i smatra da smo svi svoje remek djelo. Najviše doprinosi temama leadershipa, individualnog i timskog coachinga i supervizije,  motivacije i konflikata SDI®, te obuke trenera kroz ŠKOLU TRENERA® i obuke coacheva kroz akreditiranu ŠKOLU COACHEVA, koja je međunarodno priznata od strane Europskog savjeta za mentorstvo i coaching (EMCC).

Ključne riječi: Trening, skola trenera, edukacija, nlp, vještine, komunikacija


Link: www.tihanadragicevic.com

         https://elevate.hr/o-nama/


E-mail: Tihana Dragičević  

Naslov: Škola trenera
Autor: Tihana Dragičević
Broj stranica: 192
Nakladnik: Elevate d.o.o.
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-48578-0-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.