Miro_Vlahov_Šepurina_u_srcu_webknjizara_redak_WEB_1224
Oznaka: W-1224

ŠEPURINA U SRCU, Miro Vlahov

59,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Šepurina u srcu zbirka je pjesama koje govore o ljubavi prema rodnome mjestu, uspomenama iz djetinjstva i starim običajima. Autor kroz djelo opisuje svoj život, osjećaje, važnosti vjere i obitelji. Pjesme su uglavnom pisane na zavičajnom govoru.

 

Bilješka o autoru:

Miro Vlahov rođen je 1956. godine u Prvić Šepurinama na otoku Prviću, malom komadu raja smještenom u šibenskom arhipelagu. Na otoku je odrastao u kršćanskoj obitelji, a život ga je odveo na more gdje je proveo dugih 40 godina radeći na brodovima kao kuhar. Ovaj iskreni zaljubljenik u Dalmaciju, brodove i more, rodno mjesto, a najviše u svoju obitelj, danas u mirovini vrijeme provodi slaveći Boga, pišući pjesme, pjevajući i loveći ribu. Autor je svih crteža koje se nalaze u knjizi, kao i naslovne slike.

Ključne riječi: vjera u Boga, dom, obitelj, ljubav, more, brodovi, otok

 

Naslov: Šepurina u srcu
Autor: Miro Vlahov
Broj stranica: 170
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-789-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.