slaven_slišković_pričao_sam_s_pticama_naslovnica_WEB
Oznaka: W-1029

PRIČAO SAM S PTICAMA, Slaven Slišković

149,99 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

Većina pjesama je napisana djevojci na naslovnici. Njoj je i posvećena knjiga. Sve pjesme su uslikane poezijom i shvatit ćete tek kad pročitate pa kad prođe jedno deset godina,  za dvadeset će vam sve bit jasno.

Bilješka o autoru:

Slaven Slišković je rođen 23. svibnja 1974. godine u Splitu. Završio je srednju školu u Splitu. U djetinjstvu se bavio vaterpolom u VK Jadran Split i bio član kadetske i juniorske reprezentacije. Bio je kapetan kadetima i juniorima Jadran Koteksa. 1999 osniva grupu Mister no u kojoj uglazbljuje svoje stihove i pjeva. Grupa je 2019 izdala svoj prvi samostalni album  sa 13 pjesama  u izdanju Dallas Recordsa. Zove se TAJ. Nakon 5 mjeseci grupa 2019 izdaje i drugi četverostruki album na Bandcampu sa 47 pjesama. Zove se POPLAVA OSEKE.

Poeziju objavljuje u više listova i časopisa. Objavio je zbirke stihova „Šibe poznatih maćeha“ (Split, 1997.), „Prodavaonica lakog streljiva i optičkih ciljnika“ (Split, 2004.), „Tvoja nevinost je popularna u mojoj ulici“ (Split, 2006.), Ženski petko (Split, 2012) i dramu „Jelenova suza“ (Split, 2005.).

Linkovi:

https://misternosplit.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/slijaaa/
https://twitter.com/slija9
https://www.youtube.com/user/MrSlijaa
https://soundcloud.com/apetanbroda

E-mail: Slaven Slišković

Naslov: Pričao sam s pticama
Autor: Slaven Slišković
Broj stranica: 244
Nakladnik: Redak
Godina izdanja:2020.
ISBN: 978-953-336-664-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.