OSTAVI TRAG, Ante RaosOSTAVI TRAG, Ante Raos
Oznaka: W-0492

OSTAVI TRAG, Ante Raos

65,00 kn
Nakladnik: Redak


Bilješka o autoru:


Ante Raos rođen je 3. travnja u Medovu Docu, Imotski. Završio je srednju školu građevinski smijer. Skokom u more 1983. Godine živi izazov invalidnosti, čime počinje njegova aktivna uloga u društveno odgovornom životu kroz razne humanitarne aktivnosti i događanja. Svoj rad je usmjerio najviše u pravcu poštivanja osoba sa različitim izazovima invaliditeta kao ravnopravnih članova zajednice. Od 2006. Godine na čelu je novo osnovane Mreže udruga osoba s invaliditetom Dalmacije i od 2007. Upravitelj je zaklade Kap za slap. Ova treća Antina zbirka zajedno s prethodnima, naslovljenima Slap dobrote i Predgrađe vječnosti, nosi znakovitu poruku – u predgrađu vječnosti slapom dobrote ostavi trag! Opterećeni svakodnevnim brigama često zaboravljamo zbog čega smo ovdje, čemu se nadamo, za koga živimo. Ante nas podsjeća i toplo opominje - ostavi trag. Kao zahvalu svima koji su ovim stazama kročili prije tebe - ostavi trag. Kao znak da si na pravome putu te da si spremno prihvatio dar života - ostavi trag. Kao ostavštinu svima koji će ovuda jednoga dana hoditi - ostavi trag. Neka te po tragu prepoznaju, neka te pamte po tragu, neka se tvojim tragovima nadahnjuju. Samo ćeš po tragu koji ostavljaš ostati vječno prisutan.

Bilješka o urednici:

Marijana Brstilo rođena je u Imotskom 27. srpnja 1984. godine. Osnovnu školu pohađala je u Medovu Docu i Zagvozdu, a gimnaziju u Imotskom. Diplomirala je hrvatski jezik i književnost te talijanski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Splitu. Radi kao nastavnica u Osnovnoj školi Zagvozd.


Ključne riječi: Poezija, Ljubav, mudre misli, duhovne misli, čovjek, istina.

Naslov: Ostavi trag
Autor: Ante Raos
Broj stranica: 100
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-301-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.