MENUET ZA SVIJET, Nikola TurkaljMENUET ZA SVIJET, Nikola Turkalj
Oznaka: W-0600

MENUET ZA SVIJET, Nikola Turkalj

110,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:

Ovom zbirkom nas pjesnik vraća u neki idiličan svijet, svijet djetinjstva, prijateljstva i istinske ljubavi. Dominantni motivi i teme iz svakodnevnice pretočeni u pjesničke slike zaustavljaju na stranicama zbirke pjesnikov doživljaj svijeta u kojem živi. Izražavajući svoje najintimnije osjećaje nije podlegao patetičnoj retorici i sivilu, već i u naizgled teškim temama iskazuje djetinju nadu i vedrinu.

Bilješka o autoru:

Nikola Turkalj (23) rođen je 6. veljače 1993. godine u Somboru, gradu na samom sjeveru Bačke u Vojvodini, te je djetinjstvo proveo odrastajući u Bačkom Monoštoru.

Okruženje tom sredinom već u ranom djetinjstvu ispoljava njegove umjetničke osobine te započinje graditi , crtati i pisati poeziju. Naravno da ta dijela nisu bila reprezentativna, ali su svakako bila važna za stjecanje iskustava i njegovo konstantno napredovanje.

Nakon završetka gimnazije upisuje fakultet građevinarstva gdje 2014. godine završava treću godinu fakulteta i stiče zvanje bacc.ing.aedif. ( ing.građ. ). Trenutno je zaposlen u građevinskoj tvrtki Radnik d.d. iz Križevaca u kojoj radi i danas.

Ključne riječi: Poezija, zbirka poezije, Menuet, Svijet, Menuet za svijet, Pjesma, Slike, Ilustracije, Nikola, Nikola Turkalj, Turkalj, impresija, hommage, djelo, Radnik, Križevci.

Naslov: MENUET ZA SVIJET
Autor: Nikola Turkalj
Broj stranica: 106
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-376-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.