Dinko_Bekavac_Ljubav_i_more_mog_života_webknjizara_redak_NASLOVNICA_WEB_1144
Oznaka: W-1144

LJUBAV I MORE MOG ŽIVOTA, Dinko Bekavac

50,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

U ovoj zbirci, toplo, ljudski, s diskretnom dozom sjete pjesnik nas podsjeća na zrele godine koje broji. Nemojmo pridavati suviše pozornosti stihu koji oslikava lagani umor i svjesnost življenja trećeg doba, ljudski je to , zar ne? Usprkos godinama koje su svjedokom zbilje, pjesnik voli svim svojim bićem. Vidiš li ga na stijeni koja uranja u more, zasigurno će ti se učiniti da pjesnik rekapitulira svoje nedopričane priče i ispjevava svoj stih, upravo rođen u huku vala, pitajući se:
... Što su pjesme bez životnog vijeka
što melodiju čini živom,
što sam ja bez tvoje blizine,
što bi mi bogatstvo,
što bi mi zdravlje bez tvoje čistoće
jer tvoja je ljubav utjeha...
Ljepota trenutka može i nas opčiniti, ali mi smo tu da pratimo pjesnika kroz njegove pjesme, one su produkt njegovog iskonskog bića, onoga kojeg ne vidimo ali kroz stih ga osjećamo.

Bilješka o autoru:

Dinko Bekavac rođen je 19. studenog 1941. godine u Lovreću. U ratnom vihoru 1942. godine s roditeljima seli i živi u ravnoj Slavoniji. Ženi se i seli u Kaštela i tu živi sve do danas. Još kao dijete imao je sklonosti slikarstvu, romantičar po prirodi voli lirske pjesme. Nakon umirovljenja, vraća se slikarstvu, izlaže na brojnim izložbama i piše poeziju. Nakon promocije osam knjiga pod nazivom „Kaštelanske piruete“, „Na obroncima snova“, „U aleji tamarisa“, „Sanjam te“ „Samo tvoj“, „More Ljubavi“, „Jedina moja ljubavi“, „More ljubavi II“, izdaje devetu knjigu pod nazivom „Ljubav i more mog života“.

Ključne riječi: Oslikana poezija, pjesme o moru, ljubav žene.


E-mail: Dinko Bekavac 

 

Naslov: Ljubav i more mog života
Autor: Dinko Bekavac
Broj stranica: 112
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-762-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.