Antonija_Mežnarić_Od_kolijevke_pa_do_groba_webknjizara_redak_WEB_1387
Oznaka: W-1387

OD KOLIJEVKE PA DO GROBA, Antonija Mežnarić

Sažetak:

Teško je raditi s mladima, a još teže kad ti učenici skrivaju dijelove tijela pod krevetom.

Nanina odgovornost za nadzor nad tinejdžerima koji moraju skrivati svoju magičnu prirodu od ostatka Rijeke narast će do pucanja, baš kao i njena glavobolja, kad se pred nju postavi nezahvalan zadatak – otkriti ne samo kome pripadaju udovi pronađeni pod čempresima, već i tko iz sjene prijeti njenim štićenicima. I to sve treba riješiti tako da ljudi i dalje ostanu u bezbrižnom neznanju o tome da bića poput krsnika, štriga i slavenskih bogova nisu samo dio folklora.

Naravno, ako se ti isti štićenici prvo međusobno ne zakrve… ili ih Nana ne defenestrira.

 

Bilješka o autorici:

Antonija je spisateljica, urednica, cosplayerica i podcasterica koja živi i diše spekulativnu fikciju. Voli pisati horor i urbanu fantastiku inspiriranu folklorom, posebice lokalnim narodnim pričama, koje su oblikovale njene dosad objavljene priče i knjige. Osim na hrvatskom, piše i na engleskom jeziku te njene priče približavaju hrvatski i južnoslavenski folklor i stranom čitateljstvu.

Ključne riječi: urbana fantastika, urban fantasy, fantastika, fantasy, horor, folklor, folk horor, Rijeka, Grad Rijeka, slavenska fantastika, slavenska književnost, hrvatska fantastika, domaća fantastika, slavenska fantastika, slavenski fantasy, slavic fantasy

Link: https://shtriga.com/

E-mail: Shtriga

 

Naslov: Od kolijevke pa do groba
Autorica: Antonija Mežnarić
Broj stranica: 308
Nakladnik: SHTRIGA, obrt za nakladništvo, trgovinu i usluge
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-8360-24-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.