SLIKOVNICA OD PIDŽAME, Ana-Marija FabijanićSLIKOVNICA OD PIDŽAME, Ana-Marija Fabijanić
Oznaka: W-0524

SLIKOVNICA OD PIDŽAME, Ana-Marija Fabijanić

130,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:


Knjiga Slikovnica od pidžame autorski je rad Ana-Marije Fabijanić (Ane Paška), a radi se o ilustriranoj poeziji nastaloj u raznim fazama njenog sazrijevanja, tj. u raznim verzijama njenih pidžama. Pjesme i crteži, crteži i pjesme funkcioniraju kao samostalne cjeline koje se podržavaju ili motivom, ili emocijom, ili jednostavno unutarnjim stvaralačkim bljeskom nastalim u istoj pidžami. Knjiga je pisana u rukopisu, što daje poseban ambijent vizualnom identitetu.


Bilješka o autorici:

Ana-Marija Fabijanić (Ane Paška)- rođena 1985. godine u Senju, djetinjstvo provedeno u Pagu. Diplomirala je dramaturgiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Pet godina radi u Kazalištu Playdrama, u Splitu, kao jedna od voditeljica Glumačkog studija. Na Radio Splitu uređuje i vodi autorsku emisiju Radio Cabaret (Oko-Otorinolaringološka Ekspedicija, 2012-2013.god.) Jedna je od osnivačica Kazališta Besa, u kojem realizira autorske projekte. Slikovnica od pidžame, njen je prvi samostalni autorski projekt koji se sastoji od knjige poezije i ilustracija, i predstave istoimenog naziva u kojoj nastupa kao izvođačica i autorica glazbe, u svibnju 2014., u Gradskom kazalištu mladih. U svibnju 2016. realizira autorski projekt JaMajka Dream koji se također sastoji od knjige (JaMajka Dream, ilustrirani rukopis o majčinstvu) i predstave (JaMajka Dream, kazališni zvukopis o majčinstvu), izvedene u Gradskom kazalištu mladih, u Splitu.


Ključne riječi: Književnost, poezija

Link: https://www.facebook.com/Ane-Pa%C5%A1ka-700329386776196/
E-mail: Ana-Marija Fabijanić

Naslov: Slikovnica od pidžame
Autorica: Ana-Marija Fabijanić
Nakladnik: Umjetnička organizacija BESA
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-58954-1-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.