Dalibor_Legac_i_Željko_Martinović_Analiza_recentnih_presuda_Suda_Europske_unije_iz_područja_izravnog_oporezivanja_webknjizara_redak_WEB_1252
Oznaka: W-1252

ANALIZA RECENTNIH PRESUDA SUDA EUROPSKE UNIJE IZ PODRUČJA IZRAVNOG OPOREZIVANJA, Dalibor Legac i Željko Martinović

Sažetak:

U ovom priručniku daje se prikaz nekih važnijih odnosno novijih presuda Europskog suda koje se odnose na oporezivanje izravnim porezima (npr. porez na dohodak i porez na dobit). Budući su u nekoliko navrata u posebnim brojevima Poreznog vjesnika objavljivane presude Europskog suda, u ovom su se broju autori usredotočili na one dosad neobjavljene.

Priručnik je strukturiran na način da su presude raspoređene u zasebne cjeline prema posebnim poreznim područjima koje dotiču, no to nije uvijek moguće točno odrediti jer se mnoge presude dotiču više raznih poreznih područja što ovisi o pitanjima i činjenicama konkretnog slučaja na koji se odnose.

 

Ključne riječi: porezi, Hrvatska

E-mail: Kontakt 

  

Naslov: Analiza recentnih presuda Suda Europske unije iz područja izravnog oporezivanja
Autori: Dalibor Legac i Željko Martinović
Broj stranica: 830
Nakladnik: Institut za javne financije, Zagreb
Godina izdanja: 2021.
ISBN: ISSN 1333-073X
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.