Mila Nadrljanski_Models of practical training_naslovnica_WEB
Oznaka: W-1003

MODELS OF PRACTICAL TRAINING, Grupa autora

150,00 kn
Nakladnik: Redak

Sažetak:

U ovoj knjizi, autori su istražili uvjerenja stručnih rezultat o korištenju tehnologije putem tehnologije, pedagogije i znanja o sadržaju. Provedeni postupci praktičnih rezultata znanstvenog, tehnološkog, inženjerskog i matematičkog (STEM) programa ukazuju na poticajne rezultate praktičnih postignuća studenata. Nalazi su otkrili da su unutarnje i vanjske prepreke bile prisutne i utjecale su na to kako su nastavnici smjestili svoju pedagogiju u smislu tehnološke integracije.

Bilješka o urednicima:

Dr.sc. Mila Nadrljanski, Roguljić, izvanredni profesor, znanstveno polje: informatika i informacijske tehnologije, informacijske znanosti, grana komunikologija. Diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu 1984. i obranila magistarski rad u polju Automatike 1994. 2006. je dobila akademsku titulu doktora informacijskih znanosti, grana komunikologija. U 2011 je izabrana zaakademsku titulu izvanrednog profesora, područje društvenih znanosti, polje informacijskih znanosti, grana komunikologija. Dr.sc. Mila Nadrljanski ima bogat znanstveni i stručni opus; autor je 20 knjiga i više od 100 znanstvenih i stručnih radova. Trenutno radi na Pomorskom fakultetu u Splitu.

Dr.sc. Đorđe Nadrljanski, znanstveno polje: informatika i informacijske tehnologije; kolegiji: Menadžment informacijskih sistema, Informacijski sistemi, Metodologija znanstvenog rada i Informatika u obrazovanju. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva u Beogradu 1968., a magistrirao 1973. Obranio je doktorsku disertaciju u području kibernetike i informacijskih znanosti na Fakultetu političkih znanosti u Beogradu 1977. 1984. je izabran za redovitog profesora u znanstvenom području informatika i informacijske tehnologije. Dr.sc. Đorđe Nadrljanski ima bogat znanstveni i stručni opus; autor je 62 knjige (više od 300 znanstvenih radova i 70 projekata u području informatike). Nadzirao je 22 doktorske disertacije, 46 magistarskih radova i 15 stručnih radova te je bio mentor na oko 250 radova. Predavao je kao gostujući profesor na redovnim i poslijediplomskim studijima informatike na fakultetima u Novom Sadu, Beogradu, Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku i Zagrebu.

Ključne riječi: Stručna praksa, modeli organizacije prakse, visoko obrazovanje

E-mail: Kontakt 

 

Naslov: Models of practical training
Autor: Grupa autora
Broj stranica: 220
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-646-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.