USTA PUNA ZEMLJE - Izvještaj Zvjedane flote, Kaja ŠegvićUSTA PUNA ZEMLJE - Izvještaj Zvjedane flote, Kaja Šegvić
Oznaka: W-0403

USTA PUNA ZEMLJE - Izvještaj Zvjedane flote, Kaja Šegvić

79,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:


Roman autorice Kaje Šegvić 'USTA PUNA ZEMLJE' povest će vas daleko na putovanje, sve do početaka vaše osobne povijesti kao ljudskoga bića, ali i ponuditi odgovore na neka od pitanja koja su vas oduvijek mučila, o sadašnjim i prošlim događanjima na ovoj planeti...

Kakvu su to točnu ulogu odigrali članovi Zvjezdane flote u oslobađanju planete Zemlje od zlikovaca iz drugih dimenzija koji su odavno porobili sve njezine stanovnike možete saznati u ovoj zanimljivoj i originalnoj knjizi, koja će vam pokazati i neke nove dimenzije naše stvarnosti o kojima se niste usudili niti sanjati da postoje… :)

IZ KNJIGE:

„Sve češće razmišljam o našem skorašnjem dolasku: naše flote su već odavno raspoređene po orbiti planete na koju stižemo, planete pod imenom Zemlja. 'Dolazimo u miru' – tako bismo nekako rekli kada bi se radilo o nekome filmu. Ali pošto nije riječ o filmu, bolje je ne reći ništa. A i što bismo mogli reći onima radi kojih smo odlučili prevaliti toliko svjetlosnih godina samo zato da im pokušamo pojasniti neke stvari i pomoći im? Evo nas?
Zaista, bolje je ne reći ništa.“


Bilješka o autorici:

Kaja Šegvić rodila se na Zemlji 11.01.1974. godine u gradu Splitu, na Mediteranu.

Diplomirala je matematiku na PMF-u u Zagrebu, glavnom gradu države koju ovdje zovu Hrvatska. Putem svoje umjetnosti i multimedijalnog izričaja želi podijeliti sa svima ljepotu i jednostavnost konačne istine o ovome svijetu i nama samima.

Do sada je objavila knjige „Teorija igre ili Postoji li kraj?“ (2004) u kojoj govori o spoju matematike, duhovnosti i konačne istine postojanja, kao i dvije zbirke poezije: „Dođi, neka se raspukne vrijeme!“ (2004) i „Hohot drveća nadvisuje nas za krošnju“ (2006).

Imala je više samostalnih izložbi slika, počevši od 2008. godine, a njeni radovi iz ciklusa „More“ od 2013. godine krase ulaz i predvorje u novo splitsko Rodilište. Autorica je i animirano-igranog filma „Kava je gotova“ u trajanju od 4 minute, koji govori o prirodi stvarnosti i više njenih dimenzija, ostvarenog u suradnji sa ustanovom Zagreb-film (2011).

U razdoblju od 2011-2013. godine objavljuje kolumne pod nazivom „Stvaranje novoga svijeta“, koje su izlazile nedjeljom u dnevnim novinama „Slobodna Dalmacija“. Objedinjene kolumne izdaje 2014. kao knjigu naziva „STVARANJE NOVOGA SVIJETA“, koja sa ovim naslovom/romanom „USTA PUNA ZEMLJE“ na neki način tvore nerazdvojivu cjelinu.


Ključne riječi: istina, ljubav, kaja, segvic, roman, prosvjetljenje, samorazvoj, samopomoć, trasformacija svijesti, duhovnost

Link: kajasegvic.bloger.hr
E-mail: Kaja Šegvić

Naslov: USTA PUNA ZEMLJE - Izvještaj Zvjedane flote o događanjima na planeti Zemlji
Autorica: Kaja Šegvić
Broj stranica: 186
Nakladnik: vlastita naklada
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-99453-3-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000 kg
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.