ISPOVIJEST MEFISTOVE KĆERI, Ingrid ČovićISPOVIJEST MEFISTOVE KĆERI, Ingrid Čović
Oznaka: WALT-130001

ISPOVIJEST MEFISTOVE KĆERI, Ingrid Čović

165,00 kn
Nakladnik: Redak


Sažetak:


Najvažnija knjiga ikada napisana u ljudskoj povijesti. Važnija od Biblije, važnija od Kurana, važnija od Veda i Bhagavat gite! Zašto je baš ova knjiga najvažnija? Zbog informacija koje se nalaze u njoj. Nikada u povijesti ljudskog roda ovakve informacije nisu bile na ovaj način razotkrivene široj javnosti.

Tema ove knjige otkriva ključnu tajnu vaših života i trebali bi obratiti potpunu pozornost jer bi mogla iz temelja promijeniti vaša gledišta na život i materijalni svijet. Sadržaj je namijenjen cijelom ljudskom rodu te otkriva šokantne istine koje su oduvijek bile sakrivene od ljudi, istinu ili bolje rečeno djeliće istine, koje su do sada znali samo nekolicina odabranih. Saznati ćete kako je nastao život i ima li Boga, tko vlada svijetom i na koji način. Saznati ćete koje ste sve laži do sada usvojili kao istinu!

Istina je vrlo jednostavna i ako bi se mogla staviti u jednu jedinu rečenicu glasila bi ovako:
“CIJELA LJUDSKA CIVILIZACIJA JE UTEMELJENA NA LAŽIMA“

Bilješka o autorici:

Autorica Ingrid Čović rođena je 20. 07. 1985. g. u Rijeci. Prvenstveno je vidovnjakinja i iscjeliteljica. Znanje zapisano u ovoj knjizi dobila je putem telepatskih kontakata sa vanzemaljskim civilizacijama, pripadnicima reptilske vrste, te bogatog osobnog iskustva. Knjiga je napisana u svrhu osvješćivanja i pomoći svim ljudima.  Autorica se ne bavi primarno spisateljstvom, ovo književno djelo je nastalo iz potrebe. Pored roditeljske uloge koju ima, autorica se bavi energetskim radom, pružanjem pomoći onima kojima je potrebna.

Ključne riječi:
Ingrid Čović, Ispovijest, Mefistove, kćeri, reptili, vrag, teorija zavjere, istina, vidovitost, iscjeljivanje, vanzemaljci, sivi, shapeshifteri, anodiji, nlo, anunnaki, otmice, NASA, mjesec, Sunce, Svemir, Bog, smrt
 
E-mail: Ingrid Čović

 
Naslov: Ispovijest Mefistove kćeri
Autor: Ingrid Čović
Broj stranica: 214
Nakladnik: Ingrid Čović
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-57758-0-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Dužina proizvoda : 0.0000 in
Širina proizvoda: 0.0000 in
Visina proizvoda: 0.0000 in
Težina proizvoda: 0.0000 lb
Pakiranje proizvoda: 0.0000
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.