morski_pas_leptir_naslovnica_WK
Product Code: W-0863

MORSKI PAS I LEPTIR, Marina Asturić Manari

Sažetak:

Lažna bajka morskog psa i leptira govori o poetičnoj nemogućnosti ljubavi između dva suprotna bića – mora i visine, doma i slobode, odlaska i povratka, društvenih obveza i vlastite sreće, sputanosti i umjetnosti, istine i laži, patetike i života... Jedino mjesto gdje se mogu sastajati jest Kopno - pogrešno mjesto za morskog psa u fizičkom, a za leptira u duhovnom smislu, ali unatoč tome što su na Kopnu najranjiviji, tamo su ujedno i najsretniji i posve ispunjeni. Unatoč svim preprekama sa svijetom i sa samima sobom, ono što veže sumnje opasnog morskog psa i buntovnost nježnog leptira može se sažeti u nepredvidljivoj riječi kojom su prožete snovite sretne, ali i stvarne nesretne stranice ove knjige – ljubav.

Bilješka o autorici:

Marina Asturić (uz dodano ime Manari) rođena je 11. veljače 1993. godine u Dubrovniku, a živi u selu Broce pokraj Stona. Završila je povijest umjetnosti i hrvatski jezik i književnosti na Filozofskom fakultetu u Splitu i tamo nastavlja svoje školovanje na poslijediplomskom studiju književnosti. Trenutačno radi kao nastavnica Hrvatskog jezika na zamjeni u Gimnaziji „Dubrovnik” u Dubrovniku

Ključne riječi: ljubav, žrtva, tama, morski pas, leptir, čekanje, Kopno, sloboda, more, let, sreća, umjetnost

Link: Na Facebooku pod imenom Marina Asturić i instagram marinaasturic
E-mail: Marina Asturić Manari

Naslov: Morski pas i leptir
Autorica: Marina Asturić Manari
Broj stranica: 60
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-557-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.