0899_191428_korica WK
Product Code: W-0899

SKIPPER Pre-course preparation priprema za tečajeve, Marina Matić

130,00 kn

Sažetak:

Priprema za tečajeve je upravo kao što naziv kaže, skup podsjetnika iz znanja osnovne i srednje škole koji su potrebni kao predznanje za tečajeve za voditelja brodice i zapovjednika jahti.

Pre-course preparation is meant to be a booklet to remind you on the subjects you learned through elementary and high school but are necessary as pre-knowledge for boat leader and yacht master courses.

Bilješka o autorici:

Marina Matić, magistrica inženjerka pomorskog prometa, rođena je 1981. godine u Šibeniku. Nakon završene srednje Prometno-tehničke škole u Šibeniku i Pomorskog fakulteta u Splitu, odrađuje vježbenički staž i zapošljava se kao predavač i konzultant u edukaciji i razvoju edukacije pomoraca u pomorskom učilištu ADRIALIBAR.

Koristeći informacijske tehnologije, nastoji približiti i olakšati edukativni proces pomorskim nautičarima u Republici Hrvatskoj i široj regiji.

Ključne riječi: Nautika, voditelj brodice, zapovjednik jahte

Link:
www.marinapomorac.com
E-mail: Marina Matić

Naslov: SKIPPER Pre-course preparation priprema za tečajeve
Autorica: Marina Matić
Broj stranica: 120
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-583-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

There are yet no reviews for this product.