marmelada-i-sol-300x419
Product Code: W-0768

MARMELADA I SOL, Milena Labud - Masal

14,60 €

Sažetak:

U knjizi Marmelada i sol, autorica Milena Labud – Masal piše o direktnom iskustvu Istine. U poglavlju Industrija prevare, autorica piše o lažnoj stvarnosti nastaloj ljudskim opiranjem Istini. U poglavlju Bajka, autorica opisuje ljepotu, načine, razloge i vlastito iskustvo dosezanja Istinskog života - Bajke. Knjiga je pisana u sklopu odlazaka na radionice Intenziva Prosvjetljenja, te je nastala kao potreba izražavanja novog iskustva Života, suprotnog naučenim konceptima.

Bilješka o autorici:

Milena Labud – Masal rođena je u Puli 24.02.1992. Završila je preddiplomski studij Kulture i turizma u Puli, otad je zaposlena. U slobodno vrijeme bavi se osim pisanjem, istraživanjem svijesti, duhovnošću i stvaranjem raznog umjetničkog sadržaja. Njen duhovni rad izražen je kroz književno pisanje, nadahnuto i nastalo na temelju sudjelovanja na radionicama Intenziva Prosvjetljenja.

Ključne riječi: Ljubav, oslobođenje, duhovnost, Istina, svijest, mudrost

Link: www.facebook.com/mlmasal

Naslov: Marmelada i sol
Autorica: Milena Labud - Masal
Broj stranica: 105
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-488-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

There are yet no reviews for this product.