OTKLIZAVANJE PAMETI, Mirjana NazorOTKLIZAVANJE PAMETI, Mirjana Nazor
Product Code: WDZN-070013

OTKLIZAVANJE PAMETI, Mirjana Nazor

6,64 €
Manufacturer Redak

 

Sažetak:
Knjiga je podijeljena u tri cjeline: opće društvene teme, „papirnato“ kršćanstvo i odgojni problemi.   Pri rješavanju problema iz bilo koje od spomenutih cjelina najčešće koristimo neprikladna „instant“ rješenja, ponašamo se na način kao da nam je pamet otklizala u nepovrat.


Bilješka o autorici:

Mirjana Nazor rođena je u Zagrebu, diplomirala jednopredmentnu psihologiju 1971. godine, 1979.  magistrirala i 1987. doktorirala na  Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Stalno je zaposlena na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Splitu u zvanju izvanrednog profesora. Vanjski je suradnik Filozofskog fakulteta i Umjetničke akademije u Splitu.
Od 1999. do 2001 bila dekanica  Fakulteta.
Počasna je članica Lige za prevenciju ovisnosti, a povremeno sudjeluje u održavanju predavanja u okviru različitih Liginih projekta. Dopredsjednica je Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve i članica Građansko etičkog foruma Hrvatske. 
Do sada je objavila pedesetak  znanstvenih i stručnih radova, pet knjiga u suautorstvu (Narkomani:smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija - prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija - prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te  samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!.      Naslov: OTKLIZAVANJE PAMETI
Autor: Mirjana Nazor
Broj stranica: 118
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT - ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2007.
ISBN: 978-953-7550-00-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Product Length: 0.0000 cm
Product Width: 0.0000 cm
Product Height: 0.0000 cm
Product Weight: 1.0000 kg
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.