web naslovnica MATIĆ-300x419
Product Code: W-0705

3. ČASNIK PALUBE PRIRUČNIK ZA POLAGANJE ISPITA, Marina Matić

350,00 kn

Sažetak:

Priručnik za polaganje ispita za 3. časnika palube obrađuje ispitna pitanja koje je propisalo Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske.

U kratkim crtama daju se odgovori na pitanja iz: astronomske navigacije, terestričke i elektroničke navigacije, rukovanja brodom i teretom sa stabilnošću broda, manevriranja brodom i pravila za izbjegavanje sudara na moru, sigurnosti na moru, pomorske meteorologije i oceanografije, pomorskog prava i engleskog jezika.

Priručnik je usko povezan s programom e-učenja Marinapomorac i edukativnim video materijalima na web stranici www.marinapomorac.com i zajedno s njima predstavlja cjeloviti komplet za pripremu za ispite.

Bilješka o autorici:

Marina Matić rođena je 1981. godine u Šibeniku. Nakon završene srednje Prometno-tehničke škole u Šibeniku i Pomorskog fakulteta u Splitu, odrađuje vježbenički staž i stječe zvanje 3. časnika palube. Od 2006. godine radi kao predavač i konzultant u edukaciji i razvoju edukacije pomoraca u pomorskim učilištima. Sa razvojem informacijskih tehnologija, nastoji približiti i olakšati edukativni proces pomorskim nautičarima u Republici Hrvatskoj i široj regiji.

Bilješka o urednici:

Marina Matić

Ključne riječi: treći časnik palube, navigacija, nautika, pomorstvo, poručnički ispit,

E-mail:  Marina Matić

Naslov: 3. ČASNIK PALUBE PRIRUČNIK ZA POLAGANJE ISPITA
Autor: Marina Matić
Broj stranica: 420
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-419-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.