SAD JE DOSTA! – Gledis ŠprahSAD JE DOSTA! – Gledis Šprah
Product Code: W-0613

SAD JE DOSTA! – Gledis Šprah

110,00 kn
Manufacturer Redak


Sažetak:

„Sad je Dosta“ autobiografsko je štivo autorice koja kronološki opisuje svoj životni put u svijetu show businessa. Životni put počeo je kao dječja aktivnost, a pretvorio se u životno-poslovnu karijeru.

Iskustvo autorice dokazuje da ništa nije nedostižno i nemoguće jer: sve se može ako se hoće! Njene djetinje izjave da će biti dio estrade, ostvarile su se tako što se kretala u društvu svjetski poznatih osoba, što je za običnog čovjeka nezamislivo. Velikom broju danas poznatih javnih osoba, upravo je ona osmišljavala javni nastup i savjetovala ih.

Kako prepoznati znakove na svom putu i okrenuti život u pravom smjeru?
Zašto je potrebno slušati svoju intuiciju i slijediti znakove radi izgradnje samoga sebe?
Odgovori na ova pitanja kriju se u savjetima autorice koje iznosi u knjizi.


Cilj knjige je pomoći osobama koje su se našle na prekretnici svoga života da se odluče iskoristiti životne mogućnosti i realizirati sebe kao sretnu i zadovoljnu osobu.
Pronaći sebe na litici provalije i odlučno promijeniti smjer kretanja prema slobodi i rasterećenju, znak je sazrijevanja. Motivirajuće poruke i znakovi u ovoj knjizi potiču osobu da preispita sebe i ponovno se pronađe.

Ako iz ove knjige upamtite samo nekoliko znakova koji će vas navesti na razmišljanje o sebi, znači da ju je vrijedilo pročitati.

Bilješka o autorici:

Gledis Šprah rođena je 1973. g. u Puli gdje i danas živi i radi.

Nakon završene srednje škole počinje raditi kao estradna menadžerica u glazbenoj agenciji „Lira Intersound“ gdje radi pune 23 godine. Organizirala je veliki broj koncerata domaćih i stranih izvođača. Svjetski poznati izvođači s kojima je radila su:

Joe Cocker, Sting, Tom Jones, Anna Oxa, Paul Young, Gladys Knight, Placido Domingo, Jose Carreras, The Platters, Il Divo, The Drifters, Gipsy Kings, Alexia, Enrique Iglesias, Julio Iglesias, David Copperfield, Simply Red, Vanessa Mae, Zaz, Creedence Clearwater, Leonard Cohen, Naomi Campbell i mnogi drugi.

U sklopu agencije, kao voditeljica modnog studija i koreografkinja, organizirala je i producirala veliki broj modnih revija i izbora ljepote. Održavala je tečajeve manekenstva gdje je kao instruktorica i savjetnica za imidž pripremala manekene za modne revije i djevojke za izbore ljepote.

Nakon višegodišnjega bogatog radnog iskustva, 2015. godine u „London School of Public Relations“, stječe zvanje stručnjakinje komunikacije. Iste godine otvara svoju agenciju Glam Style studio u kojoj organizira i održava tečajeve i edukativne radionice poslovne komunikacije za osobni rast i razvoj. Osim tečajeva i radionica, kao savjetnica za imidž održava treninge prezentacijskih vještina.


Ključne riječi: Glam style studio, Gledis Šprah, Pula, Arena, manekenstvo, izbor miss, koncerti, ljepota, žena, cipele, samba plesačice, brasil, poslovna komunikacija, imidž, osobni razvoj, samopouzdanje, poslovni savjetnik, tečaj, trening, mobbing.

Link: www.glamstylestudio.hr
E-mail: Gledis Šprah

Naslov: Sad je Dosta!
Autorica: Gledis Šprah
Broj stranica: 162
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-387-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.